Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Kinetic Sand lilla sandkassesett med spade og 3 former - 454 g

-29%

Kinetic Sand er den originale klembare sanden som kan formes, som du ikke kan legge fra deg!

Kinetic Sand er 98% sand og 2% magi, du kan trekke i den, forme den og skape utrolig sandkunst. Selv om Kinetic Sand er laget av ekte sand, holder den seg sammen på en magisk måte og den tørker aldri ut. Den magiske sanden fra Kinetic Sand kommer i uendelig mange forskjellige farger, og som morsomme sett som gjør muligheten for å skape uendelige. 

Kampanjepris 195,- Vår lavpris: 276,-
29%
Du sparer: 81,-
På lager
SKU
01216-113
   

Dette Kinetic Sand sandkassesettet i lilla inneholder alt du trenger for timevis med sand-moro!

Bland, form og lag alt du kan forestille deg med Kinetic Sand formene fra denne pakken. Settet består 454 gram lilla sand, 3 former, 1 spade og 1 sandboks. Kinetic Sand består av 98% sand og 2% magi. Dra den fra hverandre, form den og lag utrolig sandkunst. Kinetic Sand fester seg til seg selv og ikke til barna, og det gjør den enkel å rydde opp og lagre.

Utforsk sansene med den myke sanden som beveger seg mellom fingrene dine, og etterlater deg helt tørr etterpå. Her får barna mulighet til å være kreative og kan lage hva som helst, - igjen og igjen. Sanden er gift-fri og inneholder hverken gluten eller kasein.

Inneholder:

  • 454 gram Kinetic Sand
  • 3 sandformer
  • 1 spade
  • 1 sandboks

Detaljer:

  • Består av 98% sand, 2% polymerer
  • Uten hvete, gluten og kasein
  • Farge: lilla
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6028092
EAN778988227046
MerkeKinetic Sand
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.