Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kinetic Sand Slice n' Surprise lekesett med 3 farger sand og 7 tilbehør

Kinetic Sand er den originale klembare sanden som kan formes, som du ikke kan legge fra deg!

Kinetic Sand er 98% sand og 2% magi, du kan trekke i den, forme den og skape utrolig sandkunst. Selv om Kinetic Sand er laget av ekte sand, holder den seg sammen på en magisk måte og den tørker aldri ut. Den magiske sanden fra Kinetic Sand kommer i uendelig mange forskjellige farger, og som morsomme sett som gjør muligheten for å skape uendelige. 

Medlemspris 123,75 25%
Vår lavpris: 165,-
Utsolgt
SKU
01226-26

Lag og avslør flotte overraskelser og design med Kinetic Sand Slice n' surprise lekesettet. Dette settet har det du trenger for å tilpasse dine egne sandoverraskelser. Med 383 gram sand fordelt på fargene sort, rosa og blå og hele 7 verktøy og former. 

Pakk ut ditt lekesett og oppdag alle de forskjellige måtene å leke på. Fyll sand i sylinderformen, og bruk deretter stjerne- eller sirkel kjernefjerner for å ta bort midten. Tøm kjerne-verktøyet og stemple inn i sanden for å legge forskjellige farger. Plasser tilbake i sylinderen og repeter prosessen med det andre kjerneverktøyet. Du kan fylle med en enkelt farge eller blande sanden sammen til flere lag med forskjellige farger. Pakk sanden sammen i stempelet og gjør deg klar til spennende avsløringer. Skjær ut sanden eller fortsett å skvise med stempelet. Lag unik sandkunst igjen og igjen. Når du er ferdig med leken pakkes utstyret kjapt sammen for kompakt oppbevaring. 

  • Lag flotte overraskelser med Kinetic Sand
  • Med fargene rosa, blå og sort
  • 7 verktøy og former til å eksperimentere med
  • Naturlig sand uten hvete, gluten og kasein

Skvis, kutt og form - de kreative mulighetene er nærmest uendelige, med Kinetic Sand kan du lage igjen og igen. Kinetic Sand er laget av naturlig sand og inneholder hverken hvete, gluten eller kasein. Den originale, formbare og hypnotiserende lekesanden. Kinetic Sand er perfekt for sanselek, og tørker ikke ut.

Inneholder:

  • 3 farger Kinetic Sand
  • Verktøy
  • Former

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6063482
EAN778988378113
MerkeKinetic Sand
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.