Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Kortskalle familespill - morsomt brettspill for hele familien

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 255,-
Få igjen på lager
SKU
14649
   

Familiespillet Kortskalle er morsomt for hele familien. Dette er gjettespillet hvor du skal finne ut hvem og hvor du befinner deg, og der alle vet svaret - unntatt du! Hver spiller har et bånd rundt hodet og plasserer to kort i båndet slik at alle utenom deg selv ser hva som står. Hvem gjetter riktig først?  Se deg rundt bordet. Alle sammen sitter med to kort på pannen som røper hvem de er og hvor de befinner seg i verden – Tobias er Kaptein Krok på Nordpolen, Hilde er Dalai Lama i New York, og Kristian er Fetter Anton i Tower of London. Og du selv da? Ja, hvem er du og hvor befinner du deg?

Inneholder:

  • Kortskalle familiespill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-6
  • Spilletid: 30 min
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell610195
EAN7031656101950
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.