Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Labyrinth - en familieklassiker fra Ravensburger

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 244,-
På lager
SKU
8380
   

Labyrinth er et spennende selskapsspill og en klassiker ifra Ravensburger. I labyrinten bytter veggene plutselig plass. Alle leter seg frem gjennom gangene i sin iver etter å finne hemmelige ting, og man må planlegge ferden nøye. Den som først har nådd frem til alle sine hemmeligheter og kommet seg tilbake til start har vunnet. Det går raskt og er skikkelig morsomt!

  • Spilletid: 20-30 min
  • Antall spillere: 1-4
  • Anbefalt alder: fra 8 år

Spilleregler på norsk og svensk.

Produktdetaljer
Modell263158
EAN4005556263158
MerkeRavensburger
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.