Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Bruder Land Rover Defender terrengbil - 02590

Bruder anleggsmaskiner, traktorer, transportkjøretøy og lekebiler

Gravemaskiner, lastebiler, gaffeltrucker, bulldosere og mye mer. De utrolig populære bygg- og anleggsmaskinene fra Bruder er leker av høy kvalitet produsert av den tyske leketøysprodusenten, som er kjent for sine detaljerte og virkelighetstro lekebiler og kjøretøy. Byggeplassen har aldri sett mer virkelig ut, og med biler og kjøretøy fra Bruder kan du være sikker på at utstyret aldri svikter og at jobben blir gjort!

De mest ikoniske traktor-modellene fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere laget av det tyske kvalitetsmerket BRUDER. Bruder lager virkelighetstro og detaljerte traktorer, tilhengere, ploger, harver, skurtresker,traktorer med tilhengere og mye mer. Skogsarbeideren må holde orden og ha kontroll på alt utstyret når man skal ta fatt på dagens arbeidsoppgaver. Det må holdes orden i skogen, det må hugges og trimmes, og alt må gjøres på en sikker måten. Med skogsmaskiner, tømmerbiler og arbeidsbiler fra Bruder kan små skogsarbeidere starte på dagens eventyr, og være sikre på at utstyret aldri svikter.

Alle kjøretøy fra Bruder er miniatyrer av virkelige, store anleggsmaskiner som gjør rolleleken mer realistisk. Bruder produserer biler og kjøretøy som varer i generasjoner. De er en av verdens fremste produsenter av lekebiler og kjøretøy, og deres filosofi er at lek er en fin måte for barn å lære, vokse og oppleve verden rundt dem.

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 384,-
Få igjen på lager
SKU
3233
   

Den nye Land Rover Defender-bilen fra Bruder kombinerer terrengkjøring med Land Rovers tidløse design. I likhet med alle kjøretøyene fra Bruder er denne nye modellen en tro kopi av originalen. Både fans av Land Rover-merket og alle andre som setter pris på de små detaljene kommer til å være overbevist av denne modellen på grunn av de flotte detaljene som f.eks. den opphøyde strukturplaten på motorpanseret og dens mange fullt fungerende funksjoner.

Motorpanseret kan åpnes slik at man ser motoren, og bakdøren og sidedørene kan åpnes. Både det bakre, nedfellbare benkesetet og den dreibare koblingen kan fjernes fra kjøretøyet. Takket være fjæringen på begge akslingene kan dette lekekjøretøyet lettvint mestre alle typer terreng, akkurat som den originale utgaven. I tillegg er frontakslingen styrbar takket være den ekstra styrepinnen (inkludert) som er kjent fra traktorserien til Bruder. Dette gjør at styringen av dette kjøretøyet er bare barnemat.

  • Kan styres med styrestang
  • Panseret kan åpnes
  • Avtagbar takgrind
  • Med reservedekk

Inneholder:

  • Bruder Land Rover Defender

Detaljer:

  • Mål: 28 x 14 x 15 cm
  • Skala: 1:16
  • Materiale: plast (ABS)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell02590
EAN4001702025908
MerkeBruder
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.