Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Land Rover Defender terrengbil - 02590

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 316,-
Få igjen på lager
SKU
3233
   

Den nye Land Rover Defender-bilen fra Bruder kombinerer terrengkjøring med Land Rovers tidløse design. I likhet med alle kjøretøyene fra Bruder er denne nye modellen en tro kopi av originalen. Både fans av Land Rover-merket og alle andre som setter pris på de små detaljene kommer til å være overbevist av denne modellen på grunn av de flotte detaljene som f.eks. den opphøyde strukturplaten på motorpanseret og dens mange fullt fungerende funksjoner.

Motorpanseret kan åpnes slik at man ser motoren, og bakdøren og sidedørene kan åpnes. Både det bakre, nedfellbare benkesetet og den dreibare koblingen kan fjernes fra kjøretøyet. Takket være fjæringen på begge akslingene kan dette lekekjøretøyet lettvint mestre alle typer terreng, akkurat som den originale utgaven. I tillegg er frontakslingen styrbar takket være den ekstra styrepinnen (inkludert) som er kjent fra traktorserien til Bruder. Dette gjør at styringen av dette kjøretøyet er bare barnemat.

  • Styres via styrestang igjennom taket.
  • Panseret kan åpnes
  • Avtagbar takgrind
  • Med reservedekk

Inneholder:

  • 1 Bruder Land Rover Defender bil med avtakbar trekkekobling 02590

Detaljer:

  • Størrelse 28 x 13,8 x 15,3 cm
  • Materiale: plast (ABS)
  • Målestokk: 1:16
  • Alder: fra 3 år

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

 

Produktdetaljer
Modell02590
EAN4001702025908
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.