Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bruder Scania R-Series lastebil med tippcontainer - 03550

Bruder biler og kjøretøy

Made in Germany. I nesten ett hundre år har Bruder produsert biler og kjøretøy av høy kvalitet - med utgangspunkt, detaljer og design fra de ekte, store kjøretøyene. Hos Bruder finner du traktorer, lastebiler, gravemaskiner, kranbiler, søppelbiler, alle med utgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, kjøretøyene som får jobben gjort. Bruder biler, kjøretøy, anleggsmaskiner, traktorer og utrykningskjøretøy er robuste, de tåler en trøkk, og kan brukes både innendørs og utendørs.

Når kvalitet og sikkerhet er viktigst, da velger du Bruder til dine barn.

Vår lavpris: 476,-
På lager
SKU
233
   

Denne lastebilen er av premium kvaliet ned til hver minste detalj, og blir den viktigste funksjonen i Bruder Profi serien av lastebiler. Tippbilen/lastebilen er utviklet med henblikk på ekstra store lass. Speilene på bilen kan slås inn, og dørene kan åpnes. Lemmen på det store tipplanet kan åpnes for å losse bilen.

  • Tippehenger
  • Speil kan foldes inn
  • Bakluken kan åpnes
  • Størrelse: 54 x 18,5 x 24,3 cm.
  • Skala: 1:16.
  • Fra 3 år.+

Tøffe leker i solid plast fra den tyske kvalitetsleverandøren Bruder. Kjøretøyene og tilbehøret har unike detaljer og virkelighetstro design.

Produktdetaljer
Modell03550
EAN4001702035501
MerkeBruder
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.