Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Late Night Alias - ordforklaringsspill for voksne - tør du å spille?

-21%

Tactic spill, brettspill og utendørsspill til barn og voksne

Tactic er en av Europas største utviklere og produsenter av brettspill og utendørspill til barn og voksne. Tactic produserer noen av de mest populære barnespillene, brettspillene, familiespillene, reisespillene, kortspillene, og utendørspillene. Spekteret er bredt, og blant Tactics spill finner du klassiske spill kjent i generasjoner, og nye, spennende spill som tar markedet med storm. 

21%
Kampanjepris 185,- Vår lavpris: 234,- Du sparer: 49,-
På lager
SKU
07182-19
   

Late Night Alias er Alias-spillet for voksne hvor spillerne forklarer forskjellige ord i den kjente Alias-stilen. Prøv og hjelp lagkameratene til å gjette ordene så raskt som mulig, men vær forberedt på å rødme. Dette Alias-spillet presser nemlig grensene litt lengre… Forklar ord som kun er for voksne, og prøv å holde laget ditt i ledelsen. Øk innsatsen ved  skrive egne ord som noen må forklare senere. I tillegg til de typiske Alias-ordene inneholder Late Night Alias kort full av saftige emner og hysteriske uttrykk som kunne fått selv en sjømann til å rødme.

Inneholder:

  • Late Night Alias ordforklaringsspill

Detaljer:

  • Antall spillere: fra 4
  • Spilletid: fra 30 min
  • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell55102
EAN6416739551029
MerkeTactic
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.