Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Architecture 21045 Trafalgar Square

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 642,-
På lager
SKU
05195-40
   

Bygg en LEGO klossemodell av en av verdens mest berømte byplasser. Trafalgar Square ligger i hjertet av London. Navnet er en hyllest til Lord Horatio Nelson, admiralen som slo Napoleon i Slaget ved Trafalgar i 1805. Plassen er en veldig populær turistattraksjon og brukes også ofte i forbindelse med politiske og sosiale samlinger. Denne detaljerte LEGO versjonen omfatter Nasjonalgalleriet med sin ikoniske kuppel og søylefasade, Nelsonsøylen med sine fire løver samt plassens berømte fontener og fire skulptur-plinter.

Ta av seksjonene bak på nasjonalgalleri-modellen for å få tilgang til et detaljert interiør som inkluderer en klossebygd statue og malerier. Plassen er omkranset av trær, og modellen har ornamenterte gatelykter og gatesegmenter med to London-busser og to svarte London-drosjer. Dette settet fanger virkelig essensen av et storslått landemerke i en av verdens mest dynamiske byer. Fang essensen av et historisk London landemerke med LEGO Architecture 21045 Trafalgar Square. Torget ble oppkalt for å feire Lord Horatio Nelson etter seieren over Napoleon i slaget ved Waterloo i 1805 og har siden blitt en populær turistattraksjon og politisk og sosialt møtested.

Denne detaljerte LEGO-modellen består av Nasjonalgalleriets kolonnefasade, Nelson-kolonnen flankert av 4 løver, torgets berømte fontener og 4 statuefundament. Nasjonalgalleriets bakre paneler kan fjernes for å få tilgang til den detaljerte innsiden med en byggbar statue og malerier. Rader av trær, utsmykkede gatelamper, 2 Londonbusser, 2 svarte drosjer og en grunnplate med fliser som representerer torget og de omkringliggende gatene, gjør modellen fullstendig. Denne modellen er utsmykket med et dekorativt navneskilt og tilbyr alle med interesse for arkitektur, reise, historie og design en givende byggerfaring, og er ideell for utstilling i både hjem og kontormiljøer.

Den medfølgende brosjyren inneholder informasjon om arkitektur og historie til hver bygning, samt historiske fakta om Trafalgar Square og dens arkitektoniske arv. (Kun engelsk. Flere språk kan lastes ned fra LEGO.com/architecture.) LEGO Architecture er en hyllest til verdensberømt arkitektur, og LEGO mursteinmodellene er designet for alle som er interessert i reise, arkitektur, historie og design. Nyt en utfordrende og berikende byggerfaring med dette LEGO arkitektur-settet!

Innhold:

 • Nasjonalgalleriet
 • Nelson-kolonnen flankert av 4 løver
 • 2 fontener
 • 4 statuefundamenter
 • 10 trær
 • 6 gatelamper
 • Grunnplate med skuffer som representerer torget og gatene
 • 2 Londonbusser
 • 2 svarte drosjer
 • Trafalgar Square-skilt

Detaljer:

 • Mål: H12 x B24 x D20 cm
 • Antall klosser: 1197
 • Alder: fra 12 år
Produktdetaljer
Modell21045
EAN5702016368321
MerkeLEGO
Alder12, 13+
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.