Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Architecture 21051 Tokyo

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 468,-
På lager
SKU
12192-43
   

Fang inn fargene og energien til Japans hovedstad med dette Tokyo-byggesettet fra LEGO® Architecture. Gled deg over de fantastisk detaljerte landemerkene: TOKYO SKYTREE, Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, Chidorigafuchi-parken full av kirsebærtrær og Shibuya-veikrysset. Plasser dem sammen på sokkelen for å skape en iøynefallende utstillingsmodell som gjør seg godt både hjemme og på jobben. Gjenskap noen av Tokyos mest berømte bygninger med denne detaljerte skivebordsleken fra LEGO® Architecture Skyline Collection 21051. Det er en flott suvenir for turister i Tokyo og en ideell gave til voksne som bor eller har bodd i Japans hovedstad, eller som drømmer om å besøke den. Selv nye LEGO fans kan ta en pause i det travle livet og nyte denne avslappende byggeopplevelsen. 

Dette lekebyggesettet inneholder modeller i målestokk av TOKYO SKYTREE, verdens høyeste frittstående tårn, Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower og Tokyo Big Sight. Chidorigafuchi Park, som er fylt med kirsebærtrær, et klassisk pagodetårn og Shibuya-fotgjengerovergangen er også med. Sammen på byggeplaten med et "Tokyo"-navneskilt, danner de en kompakt, effektfull utstillingsmodell. Vi presenterer LEGO Architecture ... LEGO Architecture sett fanger særpreget til verdens mest kjente bygninger, monumenter og byer. Fra ikoniske landemerker til modeller av bysilhuetter – det finnes noe for alle som er interessert i arkitektur, reise, historie og design.

 • Bygg denne slående suveniren av LEGO® Architecture Tokyo silhuett for voksne, med autentisk detaljerte modeller av ikoniske bygninger og landemerker, og vis lidenskapen din for denne pulserende byen.
 • Dette samleobjektet av et byggesett inneholder byggbare modeller av Tokyo Tower, Mode Gakuen Cocoon Tower, Tokyo Big Sight, TOKYO SKYTREE, Chidorigafuchi Park, Shibuya-fotgjengerovergangen og mye mer for å fremkalle nostalgiske minner.
 • Denne skrivebordsmodellen for hjemmet eller kontoret inneholder også en sokkel med et Tokyo-navneskilt. I tillegg kan du finne ut mer om Tokyo og modelldesigneren i heftet (kun på engelsk. Last ned andre språk på LEGO.com/architecture).
 • Selv nye LEGO® arkitekter kan kose seg med dette arkitekturmodellsettet som er enkelt å bygge, og det er en kul kreativ, japansk gave til voksne over 16 år som har vært i Tokyo, drømmer om å dra dit eller bor / har bodd der.
 • Denne byggbare horisonten er over 28 cm høy, 27 cm bred og 10 cm dyp – du trenger ikke mye plass for å vise den frem, men de sterke fargene og autentiske detaljene vil fange oppmerksomheten til alle som går forbi!
 • Krever ingen batterier – dette arkitektoniske byggesettet for voksne byr kun på stressfri, avslappende bygging med LEGO® klosser. Glem alle bekymringer, koble ut og bygg en vakker utstillingsmodell!
 • Vurderer du å kjøpe denne unike Tokyo-gaven til noen som ikke kjenner til LEGO® byggesett? Ikke noe problem. Settet inneholder lettfattelige, trykte byggeinstruksjoner. Det er bare å åpne esken og sette i gang med bygging og lek!
 • LEGO® Architecture modeller av ikoniske landemerker og bysilhuetter er samleobjekter som er perfekte å stille ut, og byr på en rekke givende byggeopplevelser for alle som er interesserte i arkitektur, reise, historie og design.
 • LEGO® byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen.
 • LEGO® klosser testes på alle måter du kan forestille deg for å sikre at alle LEGO Architecture byggesett oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene, og Tokyo-suvenirmodellen din er like robust som den er vakker.

Detaljer:

 • Mål: H28 x B27 x D10 cm
 • Antall klosser: 547
 • Alder: fra 16 år
Produktdetaljer
Modell21051
EAN5702016685947
MerkeLEGO

Det fantastiske Tokyo tårnet

Autentiske detaljer gir minner fra byen.

Gakuen Cocoon Tower

Hver bygning gir forskjellige morsomme utfordringer.

Tokye Skytree treffer høydene

Gjenskap verdens nest største tårn i LEGO-stil.

LEGO Architecture Tokyo
LEGO Architecture Tokyo
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.