Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Pris hos LEGO.com:
1 369,90

LEGO Architecture 21054 Det hvite hus

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 957,-
På lager
SKU
04202-81
   

Gled deg til å bygge et av USAs mest ikoniske bygg: Det hvite hus. Nå kan du koble av fra hverdagens stress og mas og gjenskape byggets arkitektoniske detaljer ved hjelp av LEGO® klosser. Dette oppslukende byggeprosjektet er den perfekte avkobling når du har et ledig øyeblikk. Og når byggingen er fullført, har du skapt et flott blikkfang som passer perfekt både hjemme og på kontoret. Livet er travelt. Det føles som om du alltid er på farten. Når du først har litt fritid, liker du å lade batteriene med gøyale og kreative utfordringer. Og det er det denne byggemodellen av Det hvite hus av LEGO® klosser handler om! Fantastiske detaljer Med dette praktiske og utfordrende hobbysettet kan du gjenskape detaljene til den amerikanske presidentboligen, inkludert de nyklassisistiske søylene og søylegangene som forbinder østfløyen og vestfløyen, fontenen og hageanlegget.

LEGO Architecture Det hvite hus (21054) er en inspirerende utstillingsmodell. Den kan deles opp i tre seksjoner for grundigere utforskning, og modellen inkluderer en LEGO kloss med inskripsjonen «The White House». LEGO sett tilpasset din livsstil Ta en pause fra hverdagens kjas og mas, og stress ned med denne stilige modellen som passer like godt hjemme som på kontoret. Modellen inngår i en serie med LEGO byggesett for voksne som er interessert i kunst, design, arkitektur og populærkultur, og den er en perfekt gave til hobbybyggeren i ditt liv.

 • Denne LEGO® Architecture utstillingsmodellen av Det hvite hus (21054) gjenskaper den nyklassisistiske arkitekturen og de storslåtte detaljene til denne verdenskjente boligen som har huset alle USAs presidenter siden 1800.
 • Dette LEGO® byggesettet for voksne inkluderer detaljer som presidentens embetsbolig, vestfløyen, østfløyen, søylegangene, rosehagen og Jacqueline Kennedy-hagen.
 • Modellen deles lett opp i tre seksjoner, slik at du kan studere de arkitektoniske detaljene på nært hold. Den har dessuten en LEGO® kloss med inskripsjonen «The White House» på og er en utstillingsmodell som virkelig får praten i gang.
 • Enten du har besøkt eller drømmer om å besøke Det hvite hus, som ligger på 1600 Pennsylvania Avenue i Washington DC, USA, eller du simpelthen elsker reising, arkitektur, historie og design, er dette byggesettet for deg.
 • Denne byggbare LEGO® Architecture modellen er 11 cm høy, 47 cm bred og 20 cm dyp og passer perfekt som utstillingsmodell hjemme eller på kontoret. Modellen er dessuten ideell som gave til kreative venner.
 • Krever ikke batterier. Dette stilige gjør det selv-prosjektet handler om å gjenskape Det hvite hus av LEGO® klosser og å fordype seg i en konsentrasjonskrevende aktivitet som får deg til å stresse ned og føle deg oppkvikket.
 • Settet inkluderer enkle instruksjoner som gjør at selv LEGO® nybegynnere kan kaste seg utpå. Det inkluderer også en omfattende brosjyre som forteller historien bak Det hvite hus (kun på engelsk. Last ned andre språk fra LEGO.com/architecture).
 • Dette byggesettet for voksne er en del av en serie med inspirerende LEGO® modellsett utviklet for deg som er glad i hobbyprosjekter, og som er på utkikk etter et nytt, kreativt prosjekt.
 • LEGO® byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® klosser og deler testes grundig. Det gjør at hver eneste modell oppfyller de høyeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder og betyr at denne miniatyrmodellen av Det hvite hus er like solid som den er flott.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1483
 • Alder: fra 16 år
Produktdetaljer
Modell21054
EAN5702016617368
MerkeLEGO

Kan deles i 3 deler for å se detaljer nøyere

Lett å dele og sette sammen

Modellen kan deles i 3 deler for å se nøyere på detaljene.

Med autentiske detaljer fra den spesielle bygningen og lekre hagen

Stappet med autentiske detaljer

Nyt å sette sammen den spesielle bygningen og den lekre hagen.

Givende byggeprosjekt som gjør seg bra på utstilling

Et givende byggeprosjekt

Føl tilfredsheten med å bygge din egen utstillingsmodell!

LEGO Architecture The White House
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.