Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Art 31197 Andy Warhols Marilyn Monroe

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 094,-
På lager
SKU
07202-6
   

Hvis du er fan av Andy Warhol eller Marilyn Monroe, er dette settet for deg. Gjenskap et ikonisk kunstverk med settet LEGO® Art Andy Warhols Marilyn Monroe (31197). Gi deg selv en pause fra hverdagen med en avslappende og engasjerende aleneaktivitet.

Kreativt prosjekt: Gjenskap Andy Warhols berømte popkunst-portrett av Marilyn Monroe. Mens du bygger kan du høre på et lydspor fullt av overraskende detaljer, som tar deg med inn i kunstens og kreativitetens verden. Fullfør modellen med en eksklusiv signaturflis før du henger opp bildet eller setter det på en hylle.

Fullt fokus: Du trenger ikke å være kunstner eller samle på LEGO modeller for å ha glede av dette veggkunst-settet. Når du er ferdig med modellen, har du fått et blikkfang du kan være stolt av. Dette LEGO kunstsettet er en del av en serie med inspirerende byggesett for voksne som liker popkultur, kunst, design og arkitektur. Settet er flott som gave til alle (inkludert deg selv) som er på utkikk etter et nytt prosjekt.

 • Med settet LEGO® kunst: Andy Warhls Marilyn Monroe (31197) kan du gjenskape et ikonisk kunstverk med fire unike byggealternativer. Etter en tilfredsstillende byggeprosess kan du henge opp det endelige kunstverket på veggen.
 • Stimuler kreativiteten din med et LEGO® sett bestående av 3332 deler. Settet inkluderer ni bildedekorplater, en eksklusiv signaturflis, klossebygd LEGO ramme, et unikt, nytt opphengselement og en klosseskiller som forenkler ombygging.
 • Med dette settet kan du fordype deg i et kreativt prosjekt, hvor du bygger et unikt kunstverk. Settet inkluderer også et lydspor som gir deg detaljert og spennende informasjon om kunstsettet.
 • Bygg og vis fram dette fantastiske settet som passer perfekt for alle som liker Andy Warhol eller Marilyn Monroe. Settet er også flott som gave til deg selv eller andre byggere du kjenner som elsker engasjerende, kreative prosjekter.
 • Dette 4-i-1-kunstsettet er over 40 x 40 cm. Det tar seg flott ut på veggen eller på en hylle, og de autentiske detaljene gjør at denne modellen skiller seg ut i samlingen. LEGO® settet byr på fire forskjellige byggealternativer.
 • Du trenger ingen batterier. Dette kunstsettet for voksne byr på en avslappende og avstressende byggeprosess med LEGO® klosser, akkompagnert av et unikt lydspor. Ta en pause fra hverdagen, og fordyp deg i denne flotte utstillingsmodellen som kan henges på veggen.
 • Byggeinstruksjonsheftet er av unikt høy kvalitet og gir deg informasjon om kunstverket før du bygger det. Spill av det spesielle lydsporet som følger med, mens du bygger settet.
 • LEGO® kunstsett av kjente kunstverk, musikere, superhelter og Sith-lorder er de perfekte utstillingsmodeller. Settene byr på en pause fra hverdagen, hvor du kan leve ut din interesse for kreative kunst- og hobbyprosjekter.
 • LEGO® byggeelementer oppfyller strenge standarder. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® elementer testes for å sikre at alle LEGO kunstbyggesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, og det gjør at settet Andy Warhols Marilyn Monroe er like robust som det er vakkert.

Detaljer:

 • Antall klosser: 3341
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell31197
EAN5702016677683
MerkeLEGO

Marilyn Monroe fra LEGO et ikonisk portrett med 3000 byggeklosser

Slapp av med over 3000 brikker

Bygg et ikonisk portrett mens du slipper unna hverdagens mas.

LEGO Art 31197 Andy Warhols Marilyn Monroe

Dypdykk med lyd på øret

Hør og lær om historien bak kunsten.

LEGO Art 31197 Andy Warhols Marilyn Monroe kreativ kunst du bygger selv

Kreativ kunst du kan bygge selv

Bygg om til 4 forskjellige design, eller kjøp flere for å lage en bildevegg.

LEGO Art Andy Warhol's Marilyn Monroe
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.