Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Art 31201 Galtvorts våpenskjold

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 992,-
På lager
SKU
12202-88
   

Alle som er interessert i Harry Potter™, kan bygge ett av totalt fire mulige våpenskjold med settet LEGO® Art Harry Potter Galtvorts våpenskjold (31201). Underveis kan de slappe av og fordype seg i en ikonisk verden. En avstressende opplevelse Med dette veggkunstsettet med 4249 deler kan du bygge en mosaikk av din favoritt blant Galtvorts våpenskjold – Griffing, Smygard, Håsblås eller Ravnklo. Underveis kan du høre på et lærerikt opptak om husene og Harry Potters verden.

Klar for forandring? Bygg om våpenskjoldet til et av de tre andre, eller samle fire sett og lag tidenes Galtvort-våpenskjold. Kreative hobbyprosjekter for voksne Du trenger verken være kunstner eller LEGO samler for å sette pris på dette vakre og kreative settet, og du kan stille ut den ferdige modellen hjemme eller på jobben. LEGO Art byggesett-serien har kunst, musikk, design og arkitektur som tema. De er perfekte som gave til voksne (deg selv inkludert) på utkikk etter en ny hobby eller et nytt prosjekt.

 • Med dette unike settet kan du vise at du liker Harry Potter™ og kreative prosjekter.
 • Bygg veggkunst med klossebygd ramme, som du kan henge opp ved hjelp av et unikt opphengselement.
 • Hør på det interessante lydopptaket, og lær mer om husene mens du bygger.
 • Skap det ultimate kunstverket ved å kombinere fire sett til ett spektakulært verk.
 • Fire modeller som gir fans av Harry Potter™ og hobbyprosjekter en god og avslappende opplevelse.
 • Forseggjort byggeveiledning gir en rask og engasjerende byggeprosess.
 • LEGO® Art sett gir deg en avslappende og givende byggeopplevelse.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge kvalitetsstandarder som gjør at de alltid virker som de skal.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 4249
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell31201
EAN5702016914535
MerkeLEGO

Slapp av med de 4249 brikkene

Drøm deg bort med de spesielle detaljene i dette kunstverket!

Lydspor til byggingen

Flykt bort fra hverdagen med lydsporet som følger med.

Et unikt kunstverk

Velg et av de fire våpenskjoldene å bygge. Eller samle alle fire som kan bygges sammen til et spesielt bilde.

LEGO Art Harry Potter Hogwarts Crests
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.