Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Art 31202 Disneys Mikke Mus

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 104,-
På lager
SKU
12202-89
   

Har du sans for klassiske Disney-figurer, har vi prosjektet for deg! Med LEGO® Art Disneys Mikke Mus (31202) kan du bygge 1 av 2 mulige veggportretter i et avslappende og kreativt mosaikkprosjekt.

LEGO avslapning for voksne

Få ny energi med dette settet som består av 2658 deler og gir deg muligheten til å velge mellom å lage enten Mikke Mus eller Minni mus fra Disney. Du kan høre på lydsporet om de ikoniske figurene mens du bygger. Klar for forandring? Bygg om portrettet, eller kjøp to sett for å lage veggkunst med både Minni Mus og Mikke Mus.

Kreative muligheter

Du trenger ikke å være kunstner eller LEGO samler for å sette pris på dette kreative settet. Det ferdige verket kan henges opp på veggen eller settes på en hylle, enten hjemme og på jobb. LEGO Art settet er en del av en unik serie med byggesett som har kunst, musikk, design og arkitektur som tema, og som alle som leter etter et nytt prosjekt (inkludert deg selv), vil sette pris på.

 • Med dette kreative prosjektet kan du vise andre hvor mye du liker disse ikoniske Disney-figurene.
 • Lag og vis fram veggkunst med en klossebygd ramme og et unikt opphengselement.
 • Hør på et spennende og informativt lydopptak om modellen mens du bygger.
 • Skap et enhetlig verk ved å sette sammen to sett til ett spektakulært kunstverk.
 • To byggealternativer gjør settet flott som gave til fans av Disneys Mikke Mus og hobbybyggere.
 • Den forseggjorte byggeveiledningen gir en engasjerende byggeprosess.
 • LEGO® Art sett byr på en avslappende og givende byggeopplevelse.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge kvalitetsstandarder som gjør at de alltid virker som de skal.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 2658
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell31202
EAN5702016914894
MerkeLEGO

De ikoniske karakterene

Detaljene i byggesettet gjør at du forsvinner helt bort under arbeidet.

Snik deg bort fra hverdagen

Slapp av med lydsporet som følger med til byggingen.

Utforsk din indre kreativitet

Velg et av de to motivene du kan bygge. Har du to sett kan de bygges sammen!

LEGO Art Disneys Mickey Mouse
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.