Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Art 31203 Verdenskart

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 2 385,-
På lager
SKU
06212-5
   

Dette er det største LEGO settet noensinne med hele 11 695 deler, og det byr på tre flotte kartalternativer.

Har du lyst til å lage ditt eget kart? Nå kan du det med det store settet LEGO® Art 31203 Verdenskart. 

Med fokus på kreativitet

Med denne tolkningen av et klassisk verdenskart kan du vise fram din kreative side. Du kan bruke ideene som følger med, eller du kan tilpasse verdenshavene for å gi kartet en personlig vri og bygge om verden. Du kan flytte på landmasser og sette fokus på en av tre mulige deler av verden på kartet. I tillegg kan du markere stedene som betyr noe spesielt for deg, med fargerike, klossebygde «nåler».

LEGO sett tilpasset din livsstil

Ta en pause fra en hektisk hverdag, og fokuser på en kreativ utfordring hvor du kan bygge et flott kunstverk til hjemmet eller kontoret ditt. Settet er en del av en serie med inspirerende LEGO byggesett for voksne som er interessert i kunst, design, arkitektur og popkultur. Det passer perfekt som gave til deg selv og til hobbybyggere som er på utkikk etter et nytt prosjekt. Med det slående settet LEGO® Art Verdenskart (31203) kan du bygge verden slik du vil ha den. Settet byr på tre unike byggbare versjoner av et verdenskart og en byggeopplevelse som kan tilpasses dine personlige preferanser.

  • Slapp av med dette LEGO® settet som består av 11 695 deler, inkludert 40 veggdekorplater, en klossebygd ramme, to unike opphengselementer og et fliseverktøy som gjør det enklere å bygge om.
  • Med dette settet kan du fordype deg i et reiseinspirert hobbyprosjekt som hjelper deg å slappe av og lade batteriene. Sett på lydsporet, og bli med på en reise rundt i verden mens du bygger.
  • Bygg og vis fram dette unike verdenskartet som viser dybden på verdenshavene ved hjelp av sterke og klare farger. Og hvis du vil, kan du bygge om kartet slik at det viser verden sånn som du vil at den skal være.
  • Kartet er 65 cm høyt og 104 cm bredt og byr på en utfordrende byggeaktivitet for alle som er interessert i hobbyprosjekter og kart, inkludert deg selv.
  • Dette settet har en eksklusiv «wow»-faktor når det pakkes opp, og de flotte byggeinstruksjonene er av høy kvalitet og inkluderer en brukervennlig og informativ veiledning som tar deg gjennom byggingen.
  • LEGO® Art settene er de perfekte samlermodeller for voksne og kan henges på veggen eller plasseres på en hylle. De byr på engasjerende byggeopplevelser og gir deg muligheten til å uttrykke din interesse for reising og selvutvikling.
  • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
  • LEGO® komponenter slippes i gulvet, knuses, vris, varmes opp, bøyes, ripes og strekkes for å kontrollere at veggkunstsettet Verdenskart oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antall klosser: 11695
  • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell31203
EAN5702016914900
MerkeLEGO
LEGO Art 31203 Verdenskart

Kreativ avslapping

Et byggesett i en premium-boks med en fantastisk byggeopplevelse.

LEGO Art 31203 World Map - LEGO for Adults

Scan QR for lydspor

Last ned lydsporet og kos deg mens du bygger.

LEGO Art 31203 Verdenskart - LEGOs største byggesett noensinne

Bygg minner - sammen

Bygg et mesterverk med dine kjære mens dere mimrer eller planlegger reiser.

LEGO Art 31203 Verdenskart med nedlastbare lydspor

En perfekte flukten

Drøm deg bort i fargene og detaljene i dette unike settet.

LEGO Art 31203 Verdenskart samlermodel med over 11 500 deler

Vakkert på veggen

Merk av tidligere eller fremtidige reiser på det fargerike mesterverket!

LEGO Art 31203 Verdenskart med klossebygde nåler

Bygg som du vil

Bygg verdenshavenes dybde ved å bruke forskjellige farger, men bare hvis du vil!

LEGO Art World Map
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.