Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Art 31205 Jim Lees Batman-kolleksjon

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 088,-
På lager
SKU
02222-35
   

Vi har settet for alle fans av superhelter eller superskurker. Med settet LEGO® Art Jim Lees Batman™-kolleksjon (31205) kan du bygge 1 av 3 kunstportretter. Mens du bygger, styrker du viktige ferdigheter, inkludert evnen til å konsentrere deg. Få en gledesfylt og rolig opplevelse med dette samlerobjektet, hvor du styrker kreativiteten din for hver flis du klikker på plass.

Ta et standpunkt

Bygg ett av tre portretter av legendariske DC Comics-karakterer: Batman, Jokeren eller Harley Quinn™. Klarer du ikke å velge? Kombiner sett for å lage ett av to spektakulære samlerobjekter. Underveis i byggingen kan du skanne settets QR-kode for å høre på det nesten to timer lange lydsporet som følger med, og som inkluderer innhold som er laget spesielt til hobbyprosjektet. Fullfør kunstverket med en spesiell signaturflis, og still det ut på en hylle eller på veggen.

Hva har du lyst til å lage?

Velkommen til LEGO sett for voksne. Her finner du detaljerte hobbyprosjekter som byr på en avslappende byggeopplevelse, og som tar utgangspunkt i temaer som underholdning, motorsport, reising, gaming, sport, vitenskap, teknologi og historie.

 • Velg mellom tre alternativer – bygg lovens vokter eller tilhengere av frykt og kaos med kunstsettet LEGO® Art Jim Lees Batman™-kolleksjon (31205), som gir deg muligheten til å velge mellom tre alternative portretter.
 • Som skapt for utstilling – dette engasjerende LEGO® prosjektet består av 4167 deler og inkluderer ni dekorplater som kan henges på veggen, en signaturplate, to opphengselementer, en fargepalett, en elementskiller og en klossebygd ramme.
 • Laget for fans av DC Universe – hyll den talentfulle tegneserieskaperen Jim Lee ved å bygge ett av tre portretter – Batman™, Jokeren eller Harley Quinn™ – av LEGO® fliser.
 • Finn din kreative sone – stig inn i en fokusert, gledesfylt og avslappende verden ved hjelp av lydsporet, som gir deg interessant informasjon mens du bygger kunstverket.
 • Vis fram hva du er interessert i – du kan utfordre deg selv kreativt ved å sette sammen 2 eller 3 sett for å skape 1 av 2 mulige Batman™-inspirerte kunstverk som du kan stille ut hjemme eller på jobben.
 • Gi bort i gave – LEGO® Art settet er 40 x 40 cm stort og kan stilles ut på en hylle eller henges på veggen. Det kan også gis i gave til alle som er interessert i superskurker eller Batman™.
 • Illustrert veiledning – et instruksjonshefte av høy kvalitet veileder deg gjennom byggeprosjektet og gir deg utførlig informasjon om LEGO® Art Jim Lees Batman™-kolleksjon før du begynner å bygge.
 • Byggeprosjekter for voksne – bygg en hyllest til underholdningsverdenens ikoner med LEGO® Art settene for voksne. Opplev en verden full av artister og underholdere, hvor du kan engasjere deg i spennende og kreative hobbyprosjekter.
 • Høy kvalitet – LEGO® byggeelementer oppfyller strenge standarder. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Med sikkerheten i høysetet – LEGO® deler testes for å sikre at alle LEGO Art byggesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder. Dermed kan du være trygg på at dette Jim Lee Batman™ Collection settet er solid konstruert.

Detaljer:

 • Antall klosser: 4167
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell31205
EAN5702017153971
MerkeLEGO
Avslappende LEGO-bygging med kreativt Batman-kunstverk Avslappende LEGO-bygging med kreativt Batman-kunstverk

Avslappingssone

Ta kreativ stolthet i å bygge et tydelig kunstverk.

Vis fram din lidenskap med LEGO Art Vis fram din lidenskap med LEGO Art

Vis fram din lidenskap 

Bruk hengere til å vise fram bildet, eller sett på en hylle.

Gi en erklæring med din lidenskap til rettferdighet eller kaos Gi en erklæring med din lidenskap til rettferdighet eller kaos

Gi en erklæring

Din kjærlighet for rettferdighet, eller kaos vil se bra ut hvor som helst.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.