Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Art 31206 The Rolling Stones

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1 391,-
På lager
SKU
05227-60
   

Det er et ordtak som sier «You Can’t Always Get What You Want», men med settet LEGO® Art The Rolling Stones (31206) kan fans av rock og The Rolling Stones skape et av de mest kjente bandlogoer noensinne. Bygg logoen flis for flis, og skap en fantastisk hyllest til et ikonisk rockeband.

Vis fram musikkinteressen din

Gjenskap den ikoniske logoen til The Rolling Stones i 3D, som en hyllest i forbindelse med bandets 60-årsjubileum. Begynn med å bygge den flotte, organiske formen mens du lytter til lydsporet som du får fram ved å skanne QR-koden. Du kan fordype deg i prosjektet med skreddersydd innhold på nesten en time! Fullfør kunstverket med en Rolling Stones-signaturflis, og heng det opp på veggen hjemme eller på kontoret.

Hva slags kunst vil du skape?

Velkommen til din kreative sone. Velkommen til LEGO sett for voksne. Her finner du detaljerte kunstprosjekter som byr på en avslappende byggeopplevelse, og som tar utgangspunkt i temaer som underholdning, reising, gaming, sport, vitenskap, teknologi, motorsport og historie.

 • Bygg en hyllest til rock’n’roll – gjør deg kjent med alle sidene ved The Rolling Stones-logoen mens du bygger settet LEGO® Art The Rolling Stones (31206) i 3D, som en hyllest til bandets 60-årsjubileum.
 • Som laget for utstilling – dette engasjerende LEGO® prosjektet består av 1998 deler og inkluderer ni byggeplater, Rolling Stones-signaturflis, klossebygd ramme, klossefjerner og to opphengselementer.
 • Designet for fans av rock – bygg en hyllest til The Rolling Stones, og marker 60-årsjubileet deres med dette LEGO® kunstverket av bandets logo, som kan henges på veggen.
 • Fordyp deg i musikken – stig inn i en inspirert og avslappende verden ved hjelp av lydsporet, som gir deg spennende detaljer mens du bygger flott veggkunst.
 • La musikken råde – bygg et organisk formet kunstverk av bandets logo, som du kan stille ut hjemme eller på kontoret. Modellen skjuler en overraskelse som du kan bruke for å markere en ekte milepæl.
 • Gi bort i gave – LEGO® Art settet er 57 cm høyt og 47 cm bredt og kan plasseres på en hylle eller henges på veggen. Det passer perfekt som gave til alle som er interessert i musikk.
 • Illustrert veiledning – et instruksjonshefte av høy kvalitet veileder deg gjennom prosjektet og lar deg gjenoppleve minner fra den fantastiske karrieren til The Rolling Stones mens du bygger.
 • Hobbyprosjekter for voksne – bygg en hyllest til musikklegender med LEGO® Art settene for voksne. Opplev en verden full av artister og underholdere, hvor du kan engasjere deg i spennende og kreative hobbyprosjekter.
 • Høy kvalitet – LEGO® byggeelementer oppfyller strenge standarder. Det gjør at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • Med sikkerheten i høysetet – LEGO® deler testes for å sikre at alle LEGO Art byggesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder. Dermed kan du være trygg på at dette The Rolling Stones-kunstverket er solid konstruert.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1998
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell31206
EAN5702017153988
MerkeLEGO
LEGO Art 31206 rolling stones bandlogo klossebygget kunstverk LEGO Art 31206 rolling stones bandlogo klossebygget kunstverk

Bygg et premium kunstverk

Ta kreativ stolthet i å bygge et utsøkt kunstverk.

Lego 31206 ROlling Stones bandlogo til å henge på veggen Lego 31206 ROlling Stones bandlogo til å henge på veggen

Gi en hyllest til bandet

Bruk hengerne for å vise fram 3D-verket på enhver vegg.

Lego Art Rolling Stones premium kunstverk rockefans kan bygge selv Lego Art Rolling Stones premium kunstverk rockefans kan bygge selv

Rockefans samles og feirer

Bandlogoen, bygget av deg vil se bra ut overalt.

LEGO® Art The Rolling Stones - art piece 1998 pieces LEGO® Art The Rolling Stones - art piece 1998 pieces
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.