Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Super Heroes Avengers 76131 Kamp i Avengers-leiren

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 915,-
På lager
SKU
03192-239
   

Bli med Iron Man, Captain Marvel, Hulk, Nebula og Ant-Man for å forsvare Avengers-leiren! Legg strategiplaner på kontoret, og finn fram våpnene fra det hemmelige rommet i bordet. Bruk radaren for å overvåke Thanos og outriderne mens de nærmer seg Avengers-hovedkvarteret. Angrip når de er nærme nok. Aktiver forsvarssystemene på taket. Beskyt outrideren med offroaderens doble knotteskyter før du tar av i Avengers-helikopteret og avfyrer mitraljøsene! Bygge det kule Avengers-hovedkvarteret, og hold fienden på avstand!

Iscenesett en spennende 76131 Kamp i Avengers-leiren, og beseir Thanos og outriderne med dette LEGO® Marvel Avengers byggesettet! Hovedkvarteret til Avengers inneholder en kontorbygning i to etasjer med møterom, bord med hemmelig rom for en pistol, en «laserstråle»-safe som kan åpnes, helipad, garasje, fjærbelastet skyter og dobbel knotteskyter på taket samt en roterende og vippbar radar. Dette populære byggelekesettet inneholder også et byggbart lekehelikopter med justerbare, snurrende rotorer og en seksknotters mitraljøse samt en offroader med roterende tårn og dobbel knotteskyter.

Gjenskap spennende scener fra Marvel Avengers-filmer med fire minifigurer, en mikrofigur av Ant-Man og store figurer av Hulk og Thanos med bevegelige ledd.

Dette byggbare superheltlekesettet inneholder:

  • Fire Marvel Universe-minifigurer: Iron Man, Captain Marvel, Nebula og en firearmet outrider.
  • Store figurer av Hulk og Thanos med bevegelige ledd samt en mikrofigur av Ant-Man.
  • Avengers-leiren med kontorbygning i to etasjer, helipad, garasje, helikopter og offroader for kreativ lek.
  • Kontorbygningen inneholder: to Avengers «A»-logoelementer på ytterveggen, roterende og tippbar fjærbelastet skyter på taket, underetasje med inngang, byggbar, roterende datamaskin og en «laserstråle»-safe, overetasje med møterom, bord med hemmelig rom, roterende dør som fører til helipaden samt tilbehørselementer som tre stoler, to skytere, tre kopper og en mugge.
  • Leiren inneholder også en helipad med to doble knotteskytere og bro til kontorbygningen, garasje med rampe for offroaderen, sperring som kan åpnes, roterende og vippbar radar samt verktøystativ med brekkjern, skiftenøkkel, sveiseapparat og sirkelsag.

Helikopteret har en minifigur-cockpit som kan åpnes, to spinnende og vippbare rotorer samt en seksknotters mitraljøse. Offroaderen har en minifigur-cockpit og roterende tårn med dobbel knotteskyter og plass til en stående minifigur. Inneholder Nebulas sverd og Thanos' byggbare, doble stridsøks. Inneholder tilbehør som Captain Marvels 10 kraftstråler for fantasifull lek. Minifiguren av Iron Man og de store figurene av Thanos og Hulk lanseres i mars 2019, mens minifiguren av Nebula og mikrofiguren av Ant-Man har nye Avengers-draktdekor lanseres i mars 2019. Gjenskap spennende action fra Marvel Avengers-filmene med dette superheltbyggesettet for barn.

Detaljer:

  • Mål: Avengers-leiren er over 17 cm høy, 29 cm bred og 20 cm dyp. Helikopteret er 9 cm høyt, 14 cm langt og 5 cm bredt
  • Mål: Offroaderen er 7 cm høy, 11 cm lang og 6 cm bred
  • Antall klosser: 699
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell76131
EAN5702016376012
MerkeLEGO
Alder8, 9, 10, 11, 12
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.