Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO Blomster 10289 Paradisfugl - Strelitzia Icons Botanical Collection

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 918,-
På lager
SKU
05212-31
   

Paradisfugl er en av verdens mest slående planter og kan bli opptil to meter høy. Nå kan du bygge din egen versjon av denne eksepsjonelle blomsterplanten med byggesettet LEGO® Paradisfugl (10289).

Et flott midtpunkt både hjemme og på jobb

Denne blomsterplanten trenger ingen vanning og er derfor perfekt som gave til alle blomsterelskere. Blomstene og bladene kan justeres, slik at du kan lage din egen, unike versjon av paradisfugl-planten. Med en overraskende bruk av LEGO elementer får denne modellen samtalen i gang – ser du for eksempel at blomstens støvbærere er laget av små, lilla LEGO sverd?

Et utrolig givende prosjekt

Dette settet er en del av LEGO Botanical Collection serien for voksne og byr på en avslappende byggeopplevelse, hvor resultatet er en vakker utstillingsmodell av en plante. Dette er et perfekt valg for alle som ønsker seg et LEGO kvalitetssett for voksne. Se også de andre samlersettene i serien, inkludert LEGO blomsterbukett (10280) og LEGO bonsai-tre (10281). Med LEGO Paradisfugl får du et engasjerende og kreativt byggesett med bevegelige blomster og blader, som gjør seg like godt hjemme som på kontoret. Det unike modellbyggesettet LEGO Paradisfugl (10289) er perfekt som gave eller engasjerende hobbyprosjekt for alle som liker blomster, planter og kreativ bygging med LEGO elementer.

 • Juster blomstene og bladene slik du vil, og skap en unik utstillingsversjon av paradisfugl-planten, komplett med svart LEGO® blomsterpotte.
 • La deg overraske av den uventede bruken av LEGO elementer, for eksempel bruken av lilla LEGO sverd som støvbærere.
 • LEGO Paradisfugl passer perfekt for voksne som liker interessante LEGO byggeprosjekter. Leter du etter en topp LEGO gave til voksne? Settet passer også godt som gave til planteelskere.
 • Veiledende størrelse: Det høyeste bladet er 46 cm høyt, og blomsterpotten er 13 cm i diameter.
 • Denne vakre modellen er utstyrt med en stilig svart blomsterpotte laget av LEGO elementer, og er et blikkfang som får praten i gang, enten du har den hjemme eller på kontoret.
 • Plasser modellen i litt vind, og se den svaie akkurat som en ekte plante.
 • LEGO Paradisfugl er en modell i LEGO Botanical Collection serien. Se de andre byggesettene i serien, som inkluderer LEGO blomsterbukett (10280) og LEGO bonsai-tre (10281).
 • LEGO byggeklosser er laget av kvalitetsmaterialer. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO konsernet prioriterer sikkerhet og kvalitet fremfor alt, og derfor testes alle deler grundig, slik at du kan være trygg på at du får en modell som er like solid som den er flott.

Detaljer:

 • Antall klosser: 1173
 • Alder: fra 18 år
Produktdetaljer
Modell10289
EAN5702016973563
MerkeLEGO
Nyt å sette sammen blomstene som ser ut som et fuglehode

Fugleliknende blomster

Nyt å sette sammen blomstene som ser ut som ut som et fuglehode.

autentisk tolkning av den populære planten Strelitzia

En trofast tolkning

Bygg en autentisk versjon av den utrolig populære planten Strelitzia!

Plante som er lett å stelle, krever ingen vanning

Lett å stelle

Denne trenger aldri vann, men kanskje et enkelt støvtørk i ny og ne?

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.