Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO Boost 17101 Kreativ verktøykasse

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: kr 1 294,-
På lager
SKU
08173-87-2
   

Vekk LEGO modellene dine til liv med LEGO Boost kreativ verktøykasse

LEGO Boost er hele 5 modeller i 1 fantastisk stilig robot!

Gjør LEGO® modellene dine mobile, og lær hvordan du koder med fantastiske LEGO BOOST Kreativ verktøykasse, den morsomme måten å bruke LEGO klosser på. Velg mellom fem modeller, og åpne appen for å finne byggeinstruksjonene. Bygg, tilpass og kod modellen så den utfører morsomme aktiviteter og utfordringer. Bygg Vernie, din snakkende robotvenn, og la leken starte! Du kan styre Vernie gjennom en hinderløype, øve deg på å treffe blink med skyteren hans, få ham til å fortelle vitser, danse og beatboxe – og til og med være spillvert for deg og vennene dine. Du bestemmer hva han skal gjøre! Etter hvert som du fullfører de over 60 gøyale aktivitetene i appen, får du gradvis flere kodeblokker og blir bedre på grunnleggende koding.

Bygg om modellen din, og få nye spill og kodeblokker. Hver modell kommer med egne oppdrag og ferdigheter. Velg mellom Utstyrskjøretøy 4 (M.T.R.4), Gitar4000, Katten Frankie eller AutoBygger, og styr dem ved hjelp av smartenheten din. Når du har fullført alle oppgavene, kan du åpne Kreativt lerret i appen, hvor du kan bygge dine egne modeller og kode dem så de gjør utrolige ting. Det finnes ingen grenser for hva du kan lage.

LES MER OM LEGO BOOST på LEGO sine egne sider: https://www.lego.com/nb-no/boost/products/creative-toolbox-17101

  • Anbefalt alder: 7-12 år
  • 843 stk deler
  • Batteridrevet: 6 x AAA - gratis app for stying av funksjoner

Når du snakker til Vernie, svarer roboten med forskjellige ansiktsuttrykk som gjenspeiler humøret dens. Med de store beltene kan Vernie bevege seg i alle retninger i forskjellig tempo. Den kan se objekter og farger, sanse avstand, gripe og bære tilbehør, lage håndbevegelser og skyte dartpiler fra skyteren på skulderen! Vernie kan også sanse og reagere på støt, og den merker at du løfter den opp.

  • Bygg M.T.R.4 (terrengbil) og velg blant et utvalg av vektøy og tilbehør for å gjennomføre oppdrag eller kjemp mot andre
  • Lær deg å spille en sang og "rock" deg løs med Gitar4000
  • Ta vare på et eget husdyr med katten Frankie, men pass på at du gir katten riktig mat ellers blir den sint
  • Konstruer, programmer eller manøvrer Autobyggeren for å lage LEGO minimodeller

Årets toy award 2017 vinner - LEGO Boost 17101.

Mer informasjon
Model17101
EAN5702015930000
MerkeLEGO
Alder7, 8, 9, 10, 11, 12

Lagertømming 2020

Lagertømming 2020

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.