Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Stuntz 60293 Stuntpark

-28%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

28%
Kampanjepris 184,- 254,- Du sparer: 70,-
På lager
SKU
09212-1
   

Lekesettet LEGO® City Stuntpark (60293) inneholder en svinghjuldrevet motorsykkel som inspirerer barn til å utføre spektakulære stunt. Barn kan aktivere sykkelen og sende den av sted på en løype full av kule hindere og utfordringer. Etterpå kan stuntmodulene omorganiseres for å gjøre alt klart til nye konkurranser og stuntshow.

Bygge- og lekesett for barn fra fem år og oppover

Lekesettet leveres med enkle, trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Denne interaktive byggeveiledningen med funksjoner for zooming og rotering av modellen gjør det superenkelt å bygge settet.

LEGO Citys inspirerende verden

Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne motorsykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten. Lekesettene i den actionfylte LEGO City Stuntz serien kan brukes sammen for enda mer spennende lek!

 • Gjør alt klart til spennende og actionfylt lek med lekesettet LEGO® City Stuntpark (60293). Settet inneholder masse utstyr og mange hindere som barn kan bruke til å arrangere spektakulære show.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en modulbasert lekestuntpark med to ramper, hindere, flammer, edderkopp-bur, en svinghjuldrevet stuntsykkel og en minifigur av Tread Octane fra LEGO® City TV-serien.
 • Barn kan aktivere svinghjul-stuntsykkelen for å utføre imponerende stunt. Lekesettet kan kombineres med andre sett i LEGO® City Stuntz serien, slik at barn kan arrangere enda større show!
 • En inspirerende gave til bursdag eller andre anledninger for barn fra fem år og oppover. Settet krever kun grunnleggende byggeferdigheter, slik at leken kommer raskt i gang!
 • Ferdigbygd er stuntparken 10 cm høy, 30 cm bred og 13,5 cm dyp.
 • Krever ikke batterier. Dette lekesettet drives av svinghjulteknologi og barns fantasi!
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir barn mesterbyggere!
 • Med LEGO® City Stuntz sett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne stuntsykler, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Alle LEGO® City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO® City klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 170
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60293
EAN5702016911961
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.