Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Stuntz 60294 Stuntshow-trailer

-35%

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

35%
Kampanjepris 300,- 462,- Du sparer: 162,-
På lager
SKU
09212-2
   

Gjør deg klar for actionfylt lek med kvalitetsettet LEGO® City Stuntshow-trailer (60294), med mange funksjoner, inkludert en svinghjuldrevet stuntsykkel som du kan utføre spektakulære hopp med. Aktiver sykkelen, og kjør i full fart over rampen for å treffe midt i blinken og droppe klovnen Citrus oppi tanken! Med fire minifigurer, inkludert tre fra LEGO City Adventures TV-serien, får barn alt de trenger for å arrangere actionfylt moro!

Bygge- og lekemoro for barn fra seks år og oppover

Lekesettet inneholder trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions. Appen inkluderer verktøy for zooming, rotering og visning som forenkler byggeprosessen.

LEGO Citys inspirerende verden

Med LEGO City Stuntz sett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne sykler, kule kjøretøy, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten. Lekesettene i LEGO City Stuntz serien kan brukes sammen for enda mer fart og spenning!

 • Gjør deg klar for actionfylt lek med kvalitetssettet LEGO® City Stuntshow-trailer (60294), som inkluderer en svinghjuldrevet stuntsykkel og gøyalt utstyr for gjennomføring av spektakulære stunt.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en diger trailer med plass til ramper for hopp og landing, fungerende vanntank, svinghjuldrevet stuntsykkel, fire minifigurer med tilbehør og mer.
 • Med denne fantastiske traileren får barn alt de trenger for å arrangere spennende stuntshow. Aktiver og start stuntsykkelen for å utføre spektakulære hopp og landinger og aktivere vanntank-funksjonen.
 • Imponerende gave til bursdag og alle andre anledninger for barn fra seks år og oppover. Kombiner settet med andre sett i LEGO® City Stuntz serien, og få enda mer spektakulær stunt-action.
 • Ferdigbygd er stuntshow-traileren 16 cm høy, 48 cm lang og 7 cm bred.
 • Krever ingen batterier. Stuntsykkelen i dette trailersettet drives av svinghjulteknologi – alt annet drives av barns fantasi!
 • Inneholder trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions for smartenheter. Med den trinnvise, digitale Instructions PLUS veiledningen går byggingen som en lek.
 • Med LEGO® City Stuntz sett får barn fart og spenning med svinghjuldrevne stuntsykler, realistiske konstruksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull rollespill-lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Alle LEGO® City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO® City klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 420
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell60294
EAN5702016912579
MerkeLEGO
LEGO stuntz motorsykkel med flywheel LEGO stuntz motorsykkel med flywheel

Flywheel-drevet stuntmotorsykkel

Barn aktiverer flywheel-funksjonen for å starte opp stuntmotorsykkelen.

LEGO 60294 Lastebil flammer og stuntutstyr LEGO 60294 Lastebil flammer og stuntutstyr

En lastebil full av morsomme detaljer

Kommer med stilige eksosrør, flammer og grill med tenner.

LEGO Stuntz lekesett med masse stuntutstyr LEGO Stuntz lekesett med masse stuntutstyr

Fullpakket med råskap

Lastebilen kommer med ramper, en stuntmotorsykkel og en fungerende dunk tank.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.