Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Airport 60261 Hovedflyplass

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 414,-
På lager
SKU
04202-53
   

Kom i feriestemning med det flotte settet LEGO® Citys hovedflyplass! Hvilket land skal du besøke? Ikke glem flybilletten din! Få deg en matbit og noe å drikke ved serveringsdisken. Etterpå kan du sjekke inn bagasjen og gå til utgangen. Se på mens bakkemannskapet laster om bord bagasjen i flyet før du går om bord. Nå er det bare å lene seg tilbake og slappe av til takeoff.

Barn kan få feriefølelsen med det inspirerende lekesettet LEGO Citys hovedflyplass (60261). Ikke bare har settet en detaljert terminalbygning, tankbil og bagasjetruck, men barna får også et flott charterfly med plass til minifigurer av en pilot og flere passasjerer! Og med et godt organisert bakkemannskap som holder hjulene i gang, kan barna finne på spennende reiseopplevelser hele året. Flott byggeleke for barn Dette settet for barn fra fire år og oppover inneholder en enkel byggeveiledning og et spesielt startklosselement som gjør det lett å bygge LEGO settene, slik at små barn kan føle både stolthet og mestring. Og med appen LEGO Building Instructions for smarttelefon eller nettbrett, får barna Instructions PLUS – en interaktiv byggeveiledning med fantastiske funksjoner for zooming og rotering av modellen, som gjør LEGO byggingen til en lek. LEGO City – en verden full av kreativitet LEGO City flyplassettene byr på en morsom bygge- og lekeopplevelse med realistiske kjøretøy og fly, detaljert tilbehør og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull og fri rollespill-lek.

 • Dette flyplass-byggesettet er den perfekte introduksjonen til LEGO® Citys spennende univers. Settet er perfekt for barn fra fire år og oppover og stimulerer til selvstendig lek basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Hva inneholder esken? Et lekecharterfly, detaljert flyplassterminal, tankbil og bagasjetruck, en pilot, to bakkemannskaper og tre passasjerer. Alt som trengs er litt fantasi, så er leken i gang!
 • Denne flyplassleken inkluderer en terminalbygning med innsjekkingsområde, charterfly med plass til minifigurer av en pilot og tre passasjerer samt tankbil og bagasjetruck – en flott gave til barn som liker late som-lek.
 • Byggeleken LEGO® Citys hovedflyplass (60261) er en perfekt gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger.
 • Den passer for lekefly-interesserte jenter og gutter fra fire år og oppover. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Ferdig bygd er LEGO® Citys hovedflyplass over 16 cm høy, 24 cm bred og 9 cm dyp, mens lekecharterflyet er over 10 cm høyt, 21 cm langt og 20 cm bredt.
 • Krever dette lekesettet batterier? Nei. Denne byggeleken drives av små barns blomstrende fantasi. Det er bare å åpne klosseposen og la leken begynne!
 • Esken inneholder en byggeveiledning for 4+-settet. Du kan også laste ned Instructions PLUS – som er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions – som inkluderer funksjoner for å zoome og rotere en digital versjon av modellen, og gjør barn til mesterbyggere.
 • Gi barn moro og spenning med LEGO® City flyplassettene, som inkluderer mange funksjoner, kule kjøretøy og fly og gøyale figurer som inspirerer til kreativ frilek og utvikler små barns fysiske ferdigheter og selvtillit.
 • Alle LEGO® flyplass-lekesett oppfyller bransjens strengeste standarder og kvalitetskrav. Det gjør at alle LEGO klosser og deler alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • LEGO® klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 286
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell60261
EAN5702016617955
MerkeLEGO
Alder4, 5, 6, 7

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.