Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Farm 60344 Hønsehus

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 111,-
På lager
SKU
07227-5
   

Gi barn gøyale bondegårdseventyr med lekesettet LEGO® City Hønsehus (60344), som inneholder et lekehønsehus med dører som kan åpnes, og en eggeskuff som kan trekkes ut, et tøft terrengkjøretøy (ATV) med vippestyring samt gøyalt tilbehør som to egg og en kasse som får plass baki ATV-en. Med minifiguren av bonden og de to hønsefigurene kan leken utfolde seg fritt!

Byggemoro for jenter og gutter fra fem år

Dette bondegårdssettet inkluderer en enkel bildeveiledning som gir barn mestringsfølelse, og viser dem hvordan de bygger LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den gøyale byggeopplevelsen med venner og familiemedlemmer.

Velkommen til LEGO City

LEGO City bondegårdssettene gir barn utallige lekemuligheter med byggverk med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og inspirerende figurer. Settene forvandler dagligdagse gjøremål til gøyale og spennende lekemuligheter.

 • Bondegårdsleke for barn – gi barn fra fem år gøyale bondegårdseventyr med lekesettet LEGO® City Hønsehus (60344).
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge et lekehønsehus og en ATV med vippestyring samt en bondeminifigur, to hønsefigurer og tilbehør, inkludert to egg.
 • Gøyale funksjoner – barn kan trekke ut skuffen i hønsehuset for å samle inn eggene, og de kan styre ATV-en ved å vippe den til venstre og høyre.
 • Gaveidé til barn fra fem år – byggesettet LEGO® City hønsehus passer like godt til bursdags- og julegave som til overraskelsesgave uansett anledning.
 • Lek på farten – ferdig bygget er hønsehuset 9 cm høyt, 6 cm bredt og 5 cm dypt, slik at barn lett kan ta det med seg overalt.
 • Inkluderer gøyalt minifigurtilbehør – dette hønsehus-settet inkluderer en sjåførhjelm, en kasse, to egg og en blomst.
 • Veiledning for yngre byggere – settet inkluderer en barnevennlig, bildebasert byggeveiledning.
 • Barn lærer gjennom lek – LEGO® City bondegårdssett inneholder bygninger, miljøer, kjøretøy og figurer som inspirerer til fantasifull lek og utvikler barnas selvtillit og kreative ferdigheter.
 • Kvalitetsgaranti – alle LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært siden 1958.
 • Med sikkerheten i høysetet – LEGO® komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de etterlever strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 101
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60344
EAN5702017161167
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.