Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Farm 60345 Bondens marked med kassebil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 288,-
På lager
SKU
07227-6
   

Barn som liker fantasidrevet rollelek, vil elske settet LEGO® City Bondens marked med kassebil (60345). Den mobile gårdsbutikken har en salgsluke, dører som kan åpnes, og mange kule funksjoner. Barn får også et grønnsaksbed med gulrøtter som kan høstes, og masse gøyale grønnsaker som kan selges. Med kaninfigur og tre minifigurer, inkludert en figur fra LEGO City TV-serien, er alt klart for gøyale eventyr i bondegårdsbutikken.

Engasjerende byggeopplevelse for barn fra fem år

Dette bondegårdssettet inkluderer en enkel bildeveiledning som gir barn mestringsfølelse, og viser hvordan de bygger LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den gøyale byggeopplevelsen med venner og familiemedlemmer.

LEGO Citys kreative verden

LEGO City bondegårdssett gir barn utallige lekemuligheter med byggverk med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og inspirerende figurer. Settene forvandler dagligdagse gjøremål til gøyale og spennende lekemuligheter.

 • Leketøy med mobil gårdsbutikk for barn – barn som liker å leke butikk, vil elske settet LEGO® City Bondens marked med kassebil (60345) som er fullt av detaljer og funksjoner som inspirerer til timevis med fantasifull lek.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en mobil bondegårdsbutikk og grønnsaksbed samt mange lekeinspirerende funksjoner, tre minifigurer, inkludert en figur fra LEGO® City TV-serien, og en kaninfigur.
 • Gøyale funksjoner – kassebilen fra bondens marked er utstyrt med serveringsvindu, sidedører og bakdører som kan åpnes, og førerhus med plass til en minifigur. Grønnsaksbedet har en gøyal funksjon som får gulrøttene til å «vokse».
 • En gave til alle anledninger – lekesettet Bondens marked med kassebil passer som jule-, bursdags- eller overraskelsesgave til jenter og gutter fra fem år.
 • Mål – ferdig bygget er settet LEGO® City Bondens marked med kassebil 10 cm høyt, 25 cm langt og 17 cm bredt.
 • Designet for små LEGO® fans – settet inkluderer en enkel, bildebasert byggeveiledning for hver leke.
 • Gøyalt tilbehør – inkluderer LEGO® minifigurtilbehør som vannkanne, spade, høygaffel, tønne, gulrøtter, gresskar, mais, druer, jalapeños og epler.
 • Lek og læring – bygningene, miljøene, kjøretøyene og figurene i LEGO® City lekesettene inspirerer til fantasifull lek og utvikler barnas selvtillit og kreative ferdigheter.
 • Førsteklasses leker – alle LEGO® komponenter oppfyller strenge standarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Med sikkerheten i høysetet – LEGO® klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 310
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60345
EAN5702017161693
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.