Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Fire 60213 Havnebrann

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 157,-
På lager
SKU
12182-83
   

Bli med brannmannskapet i LEGO® City når de skal redde havnen fra flammene! De travle havnearbeiderne så ikke røyken fra oljetønna, og nå har den begynt å brenne! Bruk walkietalkien din for å tilkalle brannbåten som er utstyrt med vannkanon. Etterpå må du skynde deg å flytte den andre oljetønna før båten kommer. Pass deg så du ikke kommer i veien for slokningsarbeidet og havner i vannet! Det skjer alltid noe spennende i LEGO City!

  • Antall klosser: 97
  • Alder: fra 5 år

Beskytt LEGO Citys havn med dette kule LEGO byggesettet LEGO City Fire 60213 Fire Havnebrann, som inneholder brannbåt med motor som kan heves og senkes, vannkanon som kan skyte flere "dråper" av ganger. 

Inneholder:

  • LEGo City havn
  • Brannbåt med vannkanon (båten flyter)
  • 2 LEGO minifigurer
  • Tilbehør som walkie talkie, skilt, og mye mer

Mål:

  • Brannbåt: 5 x 13 x 6 cm
  • Havnemiljø: 3 x 9 x 4 cm
Produktdetaljer
Modell60213
EAN5702016369250
MerkeLEGO
Alder5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.