Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Fire 60247 Skogbrann

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 110,-
På lager
SKU
12192-2
   

Å nei, det har begynt å brenne i skogen! Dette er en jobb for brannvesenet i LEGO® City! Bli med når LEGO City TV-helten Clemmons setter seg bak rattet på den superraske terrengbilen og kjører til brannstedet. Huff! Skogens dyr er i fare! Slokk flammene med den kraftige vannkanonen før du redder den søvnige uglen ned fra tretoppen. Det var nære på! Nok en actionfylt dag er over for heltene i LEGO Citys brannvesen! Med det flotte lekesettet LEGO® City Skogbrann (60247) kan barn bli brannvesenhelter.

Settet inneholder en tøff buggy med plass til minifigur og lekevannkanon for slukking av branner. Det inkluderer i tillegg et tre med flammer og en søvnig ugle på en gren. Og med LEGO City TV-helten Clemmons på jobb får dette settet fart på barnas fantasi! Gøyalt brannslukkingslekesett for barn Lekesettet er flott som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger, for barn som liker actionleker. Den enkle byggeveiledningen gjør at selv ferske LEGO byggere får en engasjerende bygge- og lekeopplevelse på egen hånd. Kule brannslukkingsleker for barn Med LEGO City brannsettene kan barn oppleve fantasifulle frilekeventyr som gjenspeiler situasjoner fra virkeligheten. Bygninger med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og gøyale figurer gir barn tilgang til en verden hvor kreativitet og fantasi får utfolde seg fritt.

 • Denne skogbrannleken er den perfekte introduksjon til den spennende verdenen i LEGO® City. Settet er perfekt for barn mellom fem og åtte år. Det inspirerer til frilek og fantasifullt rollespill basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Hva inneholder esken? Lekesettet (60247) inneholder en tøff buggy med vannkanon og plass til en brannkonstabel bak rattet, et leketre med flammer og en søvnig uglefigur. Utallige muligheter for fantasifull lek.
 • Barn kan ta på seg rollen som hverdagshelter med denne smarte byggeleken som inneholder en tøff brannvesenbuggy med vannkanon, et tre med flammer og en søt uglefigur. Settet er kompatibelt med LEGO® lekesett.
 • Leter du etter kule leker for barn mellom fem og åtte år? Dette brannslukkingslekesettet er en flott gave for tilhengere av LEGO® City og barn som liker actionfylt rollespill. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Ferdig bygget er brannslukkingsbuggyen over 4 cm høy, 12 cm lang og 5 cm bred, mens treet er over 3 cm høy, 6 cm bred og 5 cm dyp.
 • Krever ikke batterier! Denne flotte LEGO® leken drives av barns fantasi – dermed kan brannslukkingsleken starte umiddelbart.
 • Det er lett å komme i gang med denne LEGO® byggeleken. Inne i esken finner du enkle byggeinstruksjoner – det er bare å åpne klosseposene og la moroa begynne!
 • LEGO® City brannvesensett inkluderer fargerike bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer som stimulerer til fantasifull rollespillek og frilek i omgivelser som gjenspeiler virkeligheten.
 • LEGO® City lekebyggesett oppfyller bransjens strengeste standarder. Det sikrer at disse gøyale lekene alltid er lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® City byggeklossene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: H4 x L12 x B5 cm
 • Antall klosser: 84
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60247
EAN5702016688115
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.