Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Fire 60279 Brannbil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 127,-
Få igjen på lager
SKU
12202-6
   

Alarmen går! Det brenner! Hjelp! Bli med LEGO® City brannmannskapet i den kule brannbilen, og kjør i full fart til brannstedet. Hjelp! Veien er sperret av brennende trestammer. Ta det med ro – brannbilen hamler lett opp med problemet. Bruk styrefunksjonen for å skyve de brennende trestammene til side med frontplogen. Bruk deretter brannslokkeren for å slokke brannene. Bra jobbet! Det er nok en travel dag for LEGO City heltene.

Gi barn spennende lekemuligheter med lekesettet LEGO® City brannbil (60279). De kan styre brannbilen ved å vippe den mot venstre og høyre, fjerne de brennende LEGO trestammene ved hjelp av frontplogen og skyte vannelementer for å slokke brannen. Med LEGO City brannkonstabelen på åstedet kan barn finne på utallige fantasifulle fortellinger. Gøyal og enkel å bygge Brannbilleken inkluderer både trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS er en interaktiv byggeveiledning med flotte verktøy for zooming og rotering, som gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere. Styrk barns kreativitet Med LEGO City brannsettene kan barn slippe seg løs med spennende frilek og actionfylte scenarioer som gjenspeiler virkelige situasjoner. Barn får en verden fylt av kreativitet og fantasi med funksjonsrike bygninger, realistiske kjøretøy og gøyale figurer.

 • Denne brannbilleken er en flott introduksjon til den spennende verdenen i LEGO® City, hvor barn kan leke hverdagshelt i spennende brannvesenfortellinger. Passer for barn fra fem år og oppover.
 • Hva inneholder esken? Lekesettet LEGO® City Brannbil (60279) inkluderer en styrbar brannbil med plog og brannslange, brennende LEGO trestammer og minifigur av en brannmann med kul hjelm.
 • Barn styrer lekebrannbilen ved å vippe den mot venstre og høyre. De kan fjerne de brennende LEGO® trestokkene med frontplogen og skyte vannelementer med knotteskyterslangen for å slokke brannen.
 • Dette LEGO® brannvesenlekesettet er en flott gave uansett anledning. Den passer for jenter og gutter fra fem år og oppover og krever få byggeferdigheter.
 • Brannbilen er 6 cm høy, 10 cm lang og 5 cm bred.
 • Inkluderer LEGO® tilbehør som ropert, brannmannhjelm og trestokker med flammeelementer.
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions for smartenheter. Med Instructions PLUS blir barn mesterbyggere!
 • LEGO® City brannvesenleker inkluderer fargerike bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer som stimulerer til fantasifull rollespillek og frilek i omgivelser som gjenspeiler virkeligheten.
 • Leter du etter en kvalitetsleke til barn? Alle LEGO® City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • Med fokus på sikkerhet. LEGO® City klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 87
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60279
EAN5702016912043
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.