Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Fire 60281 Brannhelikopter

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 286,-
På lager
SKU
12202-8
   

Det brenner ved drivstoffanlegget! Bli med helikopterpiloten og Clemmons fra LEGO® City TV-serien på et nytt brannslokkingsoppdrag på raffineriet. Mobiliser brannmotorsykkelen, få om bord båren og fly av sted i brannhelikopteret. Hjelp Clemmons med brannslokkingsutstyret, manøvrer helikopteret i posisjon og slokk brannen øverst på tårnet ved hjelp av de kraftige vannkanonene.

Gled fans av LEGO® City Adventures TV-serien med det spennende lekesettet LEGO City Brannhelikopter (60281) som inneholder lekehelikopter, motorsykkel og drivstoffanlegg-scenario med LEGO flammer som kan stables for å skape større branner! Barn kan slokke brannen med helikopterets vannkanoner og oppleve gøyalt rollespill med tre minifigurer, inkludert en arbeider, en helikopterpilot og LEGO City TV-helten Clemmons. Kule LEGO sett for barn fra fem år Du finner byggeinstruksjoner i esken, men du kan også laste ned Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS er en interaktiv byggeveiledning med flotte verktøy for zooming og rotering, som gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere! En flott gave for kreative barn LEGO City brannlekesett gir barn en gøyal bygge- og lekeopplevelse med funksjonsrike bygninger, realistiske kjøretøy og gøyale figurer som stimulerer til fantasirik frilek inspirert av virkeligheten.

 • Lekesettet Brannhelikopter (60281) er perfekt for alle som liker kule brannkjøretøy og LEGO® City Adventures TV-serien. Passer for hverdagshelter fra fem år og oppover.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge et helikopter, en motorsykkel, et scenario med drivstofftank og LEGO® flammer samt tre minifigurer, inkludert Clemmons fra LEGO City Adventures TV-serien.
 • Barn kan stable LEGO® flammene oppå hverandre for å skape en storbrann, og etterpå slokke dem ved å skyte vannelementer på dem med helikopterets vannkanon. Med tre gøyale minifigurer er det duket for lek basert på LEGO City Adventures TV-serien.
 • Dette brannlekesettet er en flott gave for alle anledninger og byr på timevis med moro for LEGO® City fans og barn som liker fantasifull lek. Passer for barn fra fem år og oppover og krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Brannhelikopteret er 10 cm høyt, 26 cm langt og 9 cm bredt.
 • Inkluderer LEGO® tilbehør som båre (oppbevares i helikopterets lasterom), brannmannhjelm, skrunøkkel og vernehjelm.
 • Inkluderer brukervennlige, trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning for morgendagens byggmestere. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions for smartenheter.
 • LEGO® City brannsett inneholder detaljerte bygninger, kule kjøretøy, gøyale figurer og scenarioer fra virkeligheten som inspirerer til fantasifullt rollespill.
 • Alle LEGO® City komponenter oppfyller strenge bransjestandarder, noe som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • Alle LEGO® deler testes grundig for å sikre at alle byggesett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 212
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60281
EAN5702016911541
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.