Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Fire 60282 Brannvesenets kommandoenhet

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 528,-
På lager
SKU
12202-9
   

Splæsj! Å nei! Forskeren veltet kaffekoppen sin og startet en brann på forskningslabben! Bli med LEGO® City TV-heltene Bob og Feldman når de rykker ut til byens næringspark. Manøvrer den tøffe brannbilen på plass, og send ut brannroboten Toastie for å slokke brannen med sin kraftige vannkanon. Finn deg en brannslokker, gå oppi heiskurven og hjelp LEGO Citys brannvesen med å få brannene under kontroll!

Det spennende lekesettet LEGO® City Brannvesenets kommandoenhet (60282) inneholder en klassisk brannbil med fungerende heiskurv i tillegg til flere figurer fra LEGO City TV-serien, inkludert Bob, Feldman og brannroboten Toastie med vannkanon som skyter vannelementer. La små helter skape scener fra LEGO City Adventures TV-serien, hvor de selv bestemmer hva som skal skje! Perfekt byggeleke for barn fra fem år Esken inneholder enkle byggeinstruksjoner til LEGO City lekesettet, og du kan også laste ned Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS er en interaktiv byggeveiledning med flotte verktøy for zooming og rotering som raskt gjør barn til mesterbyggere! Kreativ lek for barn LEGO City brannlekesettene gir barn en gøyal verden hvor de kan utfolde seg kreativt med funksjonsrike bygninger, realistiske kjøretøy og spennende figurer som stimulerer til fantasifull lek basert på virkeligheten.

 • Barn kan gjenskape historier fra den populære LEGO® City Adventures TV-serien med lekesettet LEGO City Brannvesenets kommandoenhet (60282), som inkluderer realistiske kjøretøy og gøyale figurer fra TV-serien.
 • Hva inneholder esken? En kul brannbil med fungerende heiskurv, en forskningslabb med LEGO® flammer som kan stables, samt figurer av Bob, Feldman og brannroboten Toastie fra LEGO City TV-serien.
 • Barn kan heve heiskurven, skyte vannelementer med brannroboten Toastie for å velte LEGO® flammene og lage historier med gøyale figurer fra LEGO City TV-serien.
 • Dette kvalitetssettet er perfekt som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger. Det passer for fans av LEGO® City Adventures TV-serien og for barn som liker kreativ lek.
 • Brannbilen med heiskurven trukket inn er 10 cm høy, 33 cm lang og 6 cm bred.
 • Brannbilen har et lasterom med plass til brannslokkingsutstyr og en transportrampe til brannroboten Toastie. Inneholder tre minifigurer av brannkonstabler med hjelm.
 • Inkluderer brukervennlige byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning for morgendagens byggmestere. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions for smartenheter.
 • LEGO® City brannvesensett stimulerer til fantasifull rollespillek og frilek i realistiske omgivelser. De inneholder detaljerte bygninger, kule kjøretøy og gøyale figurer som barn liker.
 • Har du noensinne lurt på hvorfor LEGO® klosser kan settes sammen og tas fra hverandre så lett? Det er fordi LEGO komponenter lages i samsvar med strenge bransjestandarder for kvalitet.
 • LEGO® deler testes grundig for å sikre at alle LEGO byggesett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 380
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell60282
EAN5702016911558
MerkeLEGO

Toastie den brannslukkende roboten

Skyt vannelementer for å slukke brannen!

Inspirerer til lek

En klassisk brannbil med svingende stige-arm.

Flere scener

Blant annet en fysikklab med masse tilbehør.

LEGO City Fire Command Unit
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.