Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Great Vehicles 60220 Søppelbil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 278,-
På lager
SKU
12182-80
   

På med hanskene – det er på tide å rydde opp i gatene i LEGO® City! Du tar kosten mens kollegaen din tar spaden, og sammen kan dere samle alt søppelet i en haug. Fysj, den fisken var litt av en stinkbombe! Få den oppi avfallscontaineren, tøm containeren oppi søppelbilen og kjør videre til neste sted. Pass på så du ikke sklir på bananskallet!

  • Antall klosser: 90
  • Alder: fra 4 år

Hjelp barnet ditt å holde det rent i LEGO City med denne stilige LEGO City Great Vehicles søppelbilen. LEGO 4+ bilen er designet for å passe til barnehagebarn, og inneholder en robust søppelbil og 2 minifigurer. Søppelcontaineren festes til lastebilen for å vippe søplet over.

Inneholder:

  • LEGO City Søppelbil
  • 2 minifigurer
  • Søppelkasse, spade, kost
  • Banan, fisk, greiner og 7 LEGO murstein

Mål søppelbil: 9 x 14 x 7 cm

Produktdetaljer
Modell60220
EAN5702016369526
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.