Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Great Vehicles 60251 Monstertruck

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 148,-
På lager
SKU
12192-7
   

Brum, brum! Brum, brum! Sett deg bak rattet i denne kjempekule LEGO® City monstertrucken med digre dekk og et huggtannmonster avbildet på panseret! Kjør i full fart uansett terreng! Utfør halsbrekkende manøvre, spennende hopp og fantastiske landinger! Etter noen heftige stunt med monstertrucken kan du kjøre tilbake til LEGO City for å vise fram det supertøffe kjøretøyet ditt der også! Barn som liker fartsfylte kjøretøy, vil elske lekesettet LEGO® City Monstertruck (60251). Små racerbilkjørere kan vise fram kjøreferdighetene sine med fartsfylt skrensing, lange hopp og spektakulære landinger. Og når leken er over, gjør den fargerike trucken med huggtannmonster-dekor seg godt som utstillingsmodell.

Kul byggeleke for barn - Du finner byggeinstruksjoner for LEGO City Monstertruck i esken. Du kan også laste ned Instructions PLUS, en digital, interaktiv byggeveiledning i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett, som har funksjoner for zooming og rotasjon av modellen og raskt forvandler ferske LEGO byggere til mesterbyggere! Kule kjøretøy i LEGO City Barn vokser opp omgitt av fantastiske kjøretøy og maskiner både til lands, til vanns og i luften. Med LEGO City Kule kjøretøy lekesettene kan de virkelig utforske favorittkjøretøyene sine. Disse realistiske byggelekene inspirerer til fantasifull lek som gjenspeiler virkeligheten på en gøyal og spennende måte.

 • Gi barn fra fem år og oppover en spennende LEGO® City opplevelse med dette monstertruck-byggesettet som er designet for å inspirere til fantasifull rollespillek som gjenspeiler virkeligheten på en gøyal og spennende måte.
 • Hva inneholder esken? En solid LEGO® City Kule kjøretøy Monstertruck-byggeleke med plass til en minifigursjåfør bak rattet. Perfekt for fartsfylt lek på egen hånd
 • Denne robuste monstertruckleken har digre dekk og fargerik huggtannmonster-dekor. Den er like flott som leke som utstillingsmodell! Barn kan kombinere dette settet med andre originale LEGO® lekesett for ekstra moro.
 • LEGO® City Monstertruck (60251) byggesettet er perfekt som gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger. Passer for lekebilinteresserte jenter og gutter fra fem år og oppover. Krever bare grunnleggende byggeferdigheter.
 • Ferdig bygget er LEGO® City Monstertruck over 6 cm høy, 10 cm lang og 6 cm bred, så førerhuset har godt med plass til sjåførminifiguren.
 • Trenger leken batteri? Nei, denne byggeleken drives av små barn med stor fantasi. Det er bare å åpne klosseposene, så starter leken øyeblikkelig!
 • Denne barneleken inkluderer både en lettforståelig trykket byggeveiledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeveiledning for ferske byggere, som ligger i LEGO® Life gratisappen for smartenheter.
 • Gi barn moro og spenning med LEGO® City Kule kjøretøy sett med mange funksjoner og figurer som inspirerer til kreativ frilek og bidrar til at små barn utvikler fysiske ferdigheter og selvtillit.
 • LEGO® byggeklosser er konstruert i tråd med de strengeste bransjestandarder for å sikre at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang. 
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® City delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å sørge for at alle byggesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: H6 x L10 x B6 cm
 • Antall klosser: 55
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60251
EAN5702016644463
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.