Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

LEGO City Great Vehicles 60253 Isbil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 215,-
På lager
SKU
12192-5
   

Ring-e-ling-e-ling! Nam! LEGO® City isbilen er her! Kjør en runde til på det tøffe rullebrettet før du tar av deg hjelmen og stikker bort for å handle en iskald godbit sammen med den søte hunden din. Du kan hjelpe iskremselgeren med å servere deilig kuleis og ispinner. Etterpå kan du lukke serveringsluken og bli med videre til neste stoppested med den flotte og fargerike isbilen! Med det gøyale lekesettet LEGO® City Isbil (60253) kan barn ta på seg rollen som hverdagshelten som serverer innbyggerne i LEGO City avkjølende kuleis og ispinner i den stekende solen! Med god plass både til å servere is og kjøre isbilen kan barn finne på masse selvstendig rollespillmoro med isdamen og kunden med den søte hunden og rullebrett.

Et superkult byggesett for barn - Du finner byggeinstruksjoner for LEGO City isbilen i esken. Du kan også laste ned Instructions PLUS, en digital, interaktiv byggeveiledning i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett, Denne digitale byggeveiledningen har funksjoner for zooming og rotasjon av modellen og forvandler raskt ferske LEGO byggere til mesterbyggere. Barneleker i LEGO City Kule kjøretøy serien Med LEGO City Kule kjøretøy lekesettene kan barn utforske favorittkjøretøyene sine, enten de kjører på land, seiler til sjøs eller flyr i luften. Disse realistiske byggelekene inspirerer til fantasifull lek som gjenspeiler virkeligheten på gøyale og spennende måter.

 • Kjenner du et barn som elsker å få besøk av isbilen? Med byggesettet LEGO® City Isbil kan barn utfolde seg med solfylt og sommerlig lek med et sett som inspirerer til kreativ, selvstendig rollespillek basert på hverdagslige situasjoner.
 • Byggesett for barn med en isbil i flotte farger, en kvinnelig isselger og en rullebrettkjører med hund. Perfekt for fantasifull, selvstendig lek.
 • Barn kan hjelpe iskremdamen med å kjøre isbilen, servere kuleis og ispinner fra serveringsluken og hjelpe rullebrettkjøreren med å utføre kule triks. Den fargerike isbilen egner seg også flott som utstillingsmodell.
 • LEGO® City Isbil (60253) lekesettet er perfekt som gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger. Passer for lekebilinteresserte jenter og gutter fra fem år og oppover. Krever bare grunnleggende byggeferdigheter.
 • Ferdig bygget er isbilen over 11 cm høy, 15 cm lang og 6 cm bred. Iskremdamen har masse plass til å servere kunder og kjøre isbilen.
 • LEGO® City Isbil lekesettet krever ingen batterier – det drives av små barns store fantasi, og dermed kan leken starte umiddelbart!
 • Byggingen går som en lek med dette byggesettet.
 • Det inkluderer både en trykket byggeveiledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeveiledning for barn, som ligger i LEGO® Life gratisappen for smartenheter.
 • LEGO® City Kule kjøretøy lekene inspirerer til kreativ lek, utvikler barns fysiske ferdigheter og gir dem større selvtillit. Barn kan utforske alle mulige slags kjøretøy og skape lekescenarioer som gjenspeiler livet på en gøyal og spennende måte.
 • LEGO® byggeklosser er konstruert i tråd med de strengeste bransjestandarder for å sikre at LEGO City lekesett er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang. 
 • Vi i LEGO konsernet utsetter alle LEGO® deler for grundige tester for å sikre at alle lekesettene våre oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Mål: H11 x L15 x B6 cm
 • Antall klosser: 200
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60253
EAN5702016678444
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.