Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sjekk ut våre BLACK DEALS

LEGO City Great Vehicles 60285 Sportsbil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 128,-
På lager
SKU
12202-11
   

Vroom! Vroom! Ta deg en kjøretur med den tøffe LEGO® City sportsbilen. Den har kule funksjoner, inkludert justerbar bakspoiler, svarte felger og spesialdekk som gjør det mulig å kjøre trygt i høy fart. Bilen har en iøynefallende, aerodynamisk design og en knalltøff blåfarge. Du kan gjøre den om til en kabriolet ved å ta av taket og cruise gjennom gatene i LEGO City.

Barn med sans for kule kjøretøy, vil digge LEGO® City Sportsbil (60285). Kjøretøyet har mange tøffe designdetaljer, inkludert aerodynamisk karosseri, avtakbart tak som gjør om bilen til en kabriolet, justerbar bakspoiler, plass til en minifigursjåfør, sporty, svarte felger og dekk som gir godt feste mot underlaget. Legg ut på fantasifull ferd på landeveien! En LEGO godbit for jenter og gutter fra fem år Byggeinstruksjoner til LEGO City sportsbilen følger med i esken, og du kan laste ned Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS er en interaktiv byggeveiledning som inkluderer fantastiske verktøy for zooming og rotering, som kjapt gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere. Kule kjøretøy fra LEGO City Jenter og gutter kan utforske mange ulike kjøretøy med lekesettene i LEGO City Kule kjøretøy serien og samtidig utvikle fysiske ferdigheter og selvtillit gjennom bygging og lek.

 • Introduser jenter og gutter for LEGO® Citys spennende verden med dette imponerende sportsbil-byggesettet som inspirerer til fantasifull rollespillek. Passer for barn fra fem år og oppover.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge den imponerende sportsbilen i LEGO® City Kule kjøretøy serien. Sportsbilen har plass til en minifigur bak rattet og er perfekt for barn som digger kule biler.
 • Iøynefallende karosseri-design, justerbar bakspoiler, sporty svarte felger, dekk som gir godt veigrep, og detaljert førerplass med sotede vinduer og plass til sjåførminifiguren som følger med.
 • Byggesettet LEGO® City sportsbil (60285) er flott som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger. Passer for jenter og gutter fra fem år og oppover.
 • LEGO® City sportsbilen er 4 cm høy, 12 cm lang og 5 cm bred.
 • Denne byggeleken drives av barns uendelige fantasi, og leken starter i det øyeblikket klosseposene åpnes.
 • Inkluderer enkle, trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning for morgendagens byggmestere. Instructions PLUS er inkludert i gratisappen LEGO® Building Instructions for smartenheter.
 • Gi barns kreativitet et ekstra gir med LEGO® City Kule kjøretøy produktserien som byr på mange funksjoner og figurer som inspirerer til kreativ lek og utvikler barns fysiske ferdigheter og selvtillit.
 • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. De er derfor kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO® City klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at alle byggesett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 89
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60285
EAN5702016889703
MerkeLEGO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.