Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Great Vehicles 60286 Strandredning med ATV

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
12202-12
   

Dra til kysten med LEGO® City rednings-ATV-en. Sjøsett den tøffe vannskuteren fra hengeren, og hjelp livredderen med å patruljere kysten. Kjør i full fart, men pass på så du ikke skader haien som svømmer i nærheten. Når patruljeringen er unnagjort, tar du vannskuteren opp på hengeren igjen, setter deg i ATV-en og sikrer veltebøylen før du kjører videre til neste strand!

Overrask helten i ditt liv med lekesettet LEGO® City Strandredning med ATV (60286) som byr på timevis med fantasifull lek. Settet inkluderer en leke-ATV med veltebøyle som kan åpnes, og henger for transport av vannskuteren. Livredder-minifiguren og haifiguren inspirerer til heltemodige oppdrag til havs. Designet for jenter og gutter fra fem år Dette gøyale strand-lekesettet inkluderer en enkel byggeveiledning og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Instructions PLUS har verktøy for zooming og rotering som gjør at LEGO byggingen går som en lek. LEGO Citys Kule kjøretøy LEGO City Kule kjøretøy serien byr på detaljerte kjøretøy og fartøy for fantasifull lek til lands, til vanns og i luften. De gir barn muligheten til å utforske realistiske maskiner og kjøretøy, og de styrker barns fysiske ferdigheter og selvtillit gjennom bygging og lek.

 • Presenter jenter og gutter fra fem år og oppover for det spennende LEGO® City universet med settet LEGO City Strandredning med ATV (60286). Leken starter idet esken åpnes.
 • Byggesettet inkluderer en leke-ATV med henger for transport av vannskuteren, en minifigur av en livredder og en haifigur. Alt barn trenger for å kunne leke kreativt i timevis!
 • Leke-ATV med veltebøyle som kan åpnes. Både ATV-en og vannskuteren har plass til livredder-minifiguren.
 • Lekesettet LEGO® City Strandredning med ATV er en perfekt gave til jul, bursdag og alle andre gaveanledninger. Passer for barn fra fem år og oppover.
 • Ferdig bygget er ATV-en med henger og vannskuter 7 cm høy, 17 cm lang og 5 cm bred.
 • Inkluderer LEGO® tilbehør som leke-walkietalkie og kikkert.
 • Inkluderer trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS, en interaktiv byggeveiledning som gjør LEGO® byggingen til en lek. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions.
 • Med LEGO® City Kule kjøretøy lekesett utvikler barn sine fysiske ferdigheter, og de får økt selvtillit med kjøretøy fulle av funksjoner for bruk til lands, til vanns og i luften samt gøyale figurer som inspirerer til kreativ frilek.
 • Alle LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder og er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med. Slik har det vært siden 1958.
 • LEGO® komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 79
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60286
EAN5702016889710
MerkeLEGO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.