Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Oceans 60263 Mini-ubåt

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 128,-
På lager
SKU
06202-110
   

Avslør havdypets hemmeligheter med det kule settet LEGO® City Ocean mini-ubåt. Åpne mini-ubåtens cockpit, sett deg inn og utforsk havbunnen! Wow! En gammel skattkiste! Styr det propelldrevne ubåtfartøyet fram til kisten, og grip diamantene med inspeksjonsarmene. Men pass deg for hammerhaien som sirkler rundt ubåten! Nok en spennende dag for LEGO City dyphavsutforskerne!

Barn kan dykke ned i kreativ lek med lekesettet LEGO® City mini-ubåt (60263). Settet inkluderer en lekeubåt med boble-cockpit og inspeksjonsarmer, en skattkiste med edelsteiner og en tøff hammerhai-figur. Dette byggesettet har alt barn trenger for å skape spennende undervannseventyr. Et perfekt lekesett for ferske byggere Dette lekesettet for barn fra fire år og oppover inneholder en enkel byggeveiledning på papir og et spesielt startklosselement som gjør det lett for små barn å bygge sine egne LEGO leker. Og hvis du laster ned gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon eller nettbrett, kan du gi barn tilgang til Instructions PLUS – en digital, interaktiv byggeveiledning med funksjoner for zooming og rotering av settet, som virkelig gjør at LEGO byggingen går som en lek. Kule leker som får fart på barnas kreativitet LEGO City er stolt støttespiller av National Geographic Explorers. Med våre hav-lekesett får barn tilgang til spennende dyphavsutforskning, hvor de kan rollespille realistiske scenarioer med flotte havfartøy i autentiske miljøer, med gøyale figurer.

 • Lekesettet LEGO® City mini-ubåt (60263) er en perfekt gave til barn fra fire år og oppover og er designet for å inspirere til kreativ og selvstendig rollespill-lek.
 • Hva inneholder esken? En tøff leteubåt, en havbunn-modell med skattkiste og edelstenselementer, en pilotminifigur og en hammerhaifigur. Alt barn trenger for spennende lek under havoverflaten.
 • Barn vil garantert like denne lekeubåten med boble-cockpit som kan åpnes, roterende propell og bevegelige inspeksjonsarmer. Skattkisten inkluderer edelstenselementer, og hammerhaien har munn som kan åpnes.
 • LEGO® 4+ sett gir smårollingene en gøyal måte å lære LEGO bygging på. Settene har spesielle startklosser og enkle byggeveiledninger som er lette å forstå, slik at barna får selvtillit i byggeprosessen.
 • Ferdig bygd er ubåtleken (med inspeksjonsarmene ute) over 6 cm høy, 20 cm lang og 6 cm bred. Og det er masse plass til pilotminifiguren i boble-cockpiten!
 • Krever ikke batterer – denne mini-ubåten drives av barns fantasi, og dermed kan dyphavsutforskningen begynne med en gang!
 • Dette 4+ byggesettet inkluderer både en byggeveiledning på papir og Instructions PLUS – en interaktiv byggeveiledning for barn. Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett.
 • LEGO® City er stolt støttespiller av National Geographic Explorers, som utfører banebrytende arbeid for å skape en bedre verden for oss alle sammen. LEGO City havlekesettene gir barn muligheten til å oppleve og utforske en spennende undervannsverden.
 • LEGO® havlekesettene er utviklet i samsvar med bransjens strengeste standarder og krav. Det sikrer at LEGO klosser og deler alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen.
 • Alle LEGO® City klosser og deler testes grundig for å sikre at alle byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 41
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell60263
EAN5702016617979
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.