Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Oceans 60264 Forskningsubåt

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 432,-
På lager
SKU
06202-111
   

Med LEGO® Citys forskningsubåt kan du dykke ned til de dypeste havdyp. Bli med LEGO City TV-kanalens populære ubåtpilot Jessica Sharpe, mens hun manøvrerer den kraftige dyphavsubåten ned til den koralldekte hulen. Ta prøver ved hjelp av ubåtens inspeksjonsarmer, og utforsk havbunnen med undervannsdronen. Wow! En selvlysende marulk! Med dette flotte lekesettet kan du avdekke dypets skjulte skatter og hemmeligheter.

Barn kan iscenesette spennende oppdagelsesreiser under havoverflaten med lekesettet LEGO City forskningsubåt (60264) som inkluderer en flott lekeubåt, undervannsdrone og havbunn-modell med hule. Alt er klart for lek og moro med fire dyphavsutforskere, inkludert Jessica Sharpe fra den populære LEGO City Adventures TV-serien, en selvlysende marulk og skjulte skatter! Flott byggesett for barn. Dette byggesettet inkluderer enkle byggeinstruksjoner samt Instructions PLUS – en funksjon i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Den digitale byggeveiledningen inneholder fantastiske funksjoner for zooming og rotasjon av modellen og forvandler raskt små LEGO byggere til mesterbyggere. Kule leker for barn. LEGO City er stolt støttespiller av National Geographic Explorers. Med våre hav-lekesett får barn tilgang til spennende dyphavsutforskning, hvor de kan rollespille realistiske scenarioer med realistiske havfartøy i autentiske miljøer og med gøyale figurer.

 • Dette er en flott leke for jenter og gutter som er interessert i havet og livet under overflaten. Lekesettet LEGO® City forskningsubåt (60264) har alt barn trenger for å finne på fantasifulle undervannsfortellinger.
 • Hva inneholder esken? En lekeubåt, undervannsdrone og koralldekt havbunn-modell, en selvlysende marulk og fire minifigurer, inkludert Jessica Sharpe fra LEGO City TV-serien og to dykkere med tøft utstyr.
 • Barn kan kombinere fartøy og figurer fra dette settet med andre originale LEGO lekesett for enda mer kreativ lek eller for å lage fantastiske utstillingsmodeller.
 • Lekesettet LEGO City forskningsubåt er en perfekt gave til jul, bursdag og alle andre gaveanledninger. Passer for barn fra fem år og oppover. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Ferdig bygd er LEGO forskningsubåt over 9 cm høy, 14 cm lang og 11 cm bred, mens undervannsdronen er over 6 cm lang og 4 cm bred.
 • Krever ikke batterier – denne spennende dyphavsmodellen drives av barns frie fantasi!
 • Denne barneleken inkluderer en brukervennlig byggeveiledning på papir og Instructions PLUS – en digital byggeveiledning for unge byggere, Instructions PLUS er en del av gratisappen LEGO® Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett.
 • LEGO® City er stolt støttespiller av National Geographic Explorers, som utfører banebrytende arbeid for å skape en bedre verden for oss alle sammen. LEGO City havlekesettene gir barn muligheten til å oppleve og utforske en spennende undervannsverden.
 • LEGO havlekesettene er utviklet i samsvar med bransjens strengeste standarder og krav. Det sikrer at LEGO klosser og deler alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen.
 • Alle LEGO® City klosser og deler testes til det ytterste for å sikre at lekebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 286
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60264
EAN5702016617986
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.