Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Police 60206 Politi med jagerfly

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
05195-11
   

Hopp om bord i politiets jagerfly for å patruljere gatene i LEGO City fra luften! Stopp litt! Hva gjør den skurken med det pengeskapet? Fang skurken i lyskasterstrålen, og stup ned for å arrestere ham før han stikker av! Det skjer alltid noe spennende i LEGO City!

Hjelp barnet ditt med å passe på innbyggerne i LEGO City med settet 60206 Politi med jagerfly. Dette LEGO-settet for barn fra fire år og oppover er laget spesielt for at små barn og førskolebarn skal føle mestring. Det inneholder et tøft lekejagerfly med lyskaster og minifigurcockpit som kan åpnes. I tillegg gjør et spesielt startklossunderstell det lett for ferske byggere å bygge kjøretøy, bygninger og mye annet, helt alene. Den enkle bruksanvisningen hjelper unge hverdagshelter med å forstå byggetrinnene og styrker barnas fantasi og selvtillit. Dette settet er den perfekte starten på en byggekarriere med LEGO klosser i en velkjent LEGO City setting.

Dette gøyale LEGO City politijaktsettet inneholder også en safe som kan åpnes og inneholder edelsteiner, samt håndjern og to minifigurer. Bruk brekkjernet for å åpne safen og få tak i edelsteinene. Ta opp jakten på skurkene med politiets raske jagerfly. Slå på lyskasteren for å finne skurken før han klarer å stikke av med tyvegodset!

Innhold:

  • To LEGO City minifigurer: en politipilot og en skurk
  • Lettbygd jagerfly med minifigurcockpit som kan åpnes
  • Lyskaster
  • Startklossunderstell som gjør det lett for barn å bygge og komme i gang med byggingen
  • Minisafe som kan åpnes og har plass til tyvegods

Tilbehør:

  • To edelsteiner, brekkjern og håndjern.

Detaljer:

  • Mål Jagerfly: H7 x L14 x B11 cm
  • Antall klosser: 54
  • Alder: fra 4 år

LEGO 4+ byr på en stor lekeverden full av hverdagshelter med disse LEGO City politisettene. LEGO 4+ lekesettene het før LEGO Juniors og er kompatible med alle kreative LEGO byggesett. Dette er den perfekte gaven for førskolebarn. LEGO 4+ settene er utviklet spesielt for å være gøyale og enkle for små barn å bruke. De enkle byggetrinnene styrker barnas selvtillit og gir den perfekte innføringen i bygging med LEGO klosser.

Produktdetaljer
Modell60206
EAN5702016369816
MerkeLEGO
Alder4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.