Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Police 60210 Politiets flybase

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 588,-
På lager
SKU
05195-7
   

Hold LEGO City trygg ved hjelp av mannskapet på Politiets flybase! Ta deg en kaffekopp før du deltar på politiets morgenmøte. Vent litt! Hvorfor står den bilen utenfor fengselet? Utløs alarmen fra kontrolltårnet – skurken har akkurat befridd partneren sin, og nå er de i ferd med å stikke av! Få på deg jetpacken, brett ut vingene og ta av. Eller spenn på deg fallskjermen før du tar til luften i flyet og tar opp jakten på skurkene. Der er de! Gjør klar til å hoppe ... 3, 2, 1 … Hopp!

Patruljer gatene i LEGO City fra luften med det fantastisk detaljerte settet 60210 Politiets flybase som inneholder en politistasjon med kontrolltårn i tre etasjer med jetpack-oppbevaring, kontor på bakkenivå, tilhørende verktøylager og fengselcelle med seng og fluktvegg. Dette fantastiske settet inneholder også et politifly med avtakbart neseparti og luke på undersiden for dropp av fallskjermleke, jetpack med foldbare vinger, politimotorsykkel, fluktbil med kjetting og krok og 6 minifigurer. Drei på satellittantennen på stasjonstaket for å overvåke lufttrafikken. Fest kroken på skurkenes fluktbil til veggen i fengselscellen, og dra veggen overende for å hjelpe skurken å flykte. Plasser en flypolitiminifigur med fallskjerm inne i rommet under flyet, og bruk spaken når du vil at han skal hoppe ut for å fange skurkene som er på rømmen. Finn fram jetpacken, fold ut vingene og ta opp jakten på skurkene.

Innhold:

 • 6 LEGO City minifigurer: to luftpolitibetjenter, to politibetjenter og to skurker
 • Politistasjon med kontrolltårn i tre etasjer med jetpack-lager, kontor, roterende satellittantenne på taket, tilhørende verktøylager og fengselcelle med seng og fluktvegg
 • Politifly med avtakbart neseparti og luke på undersiden for dropp av fallskjermleke i tynn tekstil
 • Politijetpack med foldbare vinger
 • Politimotorsykkel
 • Skurkenes fluktbil med kjetting og krok

Tilbehør:

 • Kaffemaskin med kopp, PC-skjerm, to kontrolltårnmonitorer, tre par håndjern, to walkietalkier, tre hjelmer med visir som kan åpnes, politihatt og overvåkingskamera.

Detaljer:

 • Mål:
  • Politiets flybase: H25 x B22 x D5 cm
  • Politiets fly: H13 x L30 x B39 cm
  • Fluktbilen: H4 x L12 x B4 cm
  • Fallskjermen: H29 x B20 cm
 • Antall klosser: 529
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell60210
EAN5702016369939
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10

LEGO City Police Politiets flybase

Inspirerer til kreativ lek

Under jakten kan politiet også bruke fallskjermen.

Full av morsomme detaljer

Luken under flyet kan åpnes og slipper ut fallskjemjegeren.

Perfekt for små ingeniører

Full av innovativt design og morsomme funksjoner.

Flukten fra fengselet

Fanger flykter raskt fra fengselet når veggen er ødelagt.

Uendelige rollespill-muligheter

Full av funksjoner som inspirerer barnet til å bruke fantasien.

Enkelt og morsomt å bygge

Enkle instruksjoner og nummererte poser gjør byggingen enkel.

LEGO City Police Politiets flybase
LEGO City Police Politiets flybase Minifigures
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.