Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Police 60239 Politiets patruljebil

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 140,-
På lager
SKU
05195-12
   

Start den kraftige motoren på politiets patruljebil, og kjør av sted for å hjelpe byens innbyggere! Se der! En politibetjent trenger hjelp til å dirigere trafikken. Sett ut trafikkjeglene, og ta på deg rollen som hverdagshelt i politiet i LEGO City!

Hold orden på trafikken i LEGO Citys gater med det tøffe settet LEGO City 60239 Politiets patruljebil med avtakbart tak, minifigur-førerhus og ikonisk dekorasjon samt 1 minifigur og 2 trafikkjegler.

Innhold:

  • 1 LEGO minifigur
  • Politibil med avtakbart tak, plass til en minifigur og ikonisk dekorasjon
  • To trafikkjegler

Detaljer:

  • Mål Patruljebil: H4 x L12 x B5 cm
  • Antall klosser: 92
  • Alder: Fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60239
EAN5702016396201
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.