Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

LEGO City Police 60241 Politiets hundepatrulje

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 122,-
På lager
SKU
12192-17
   

Å nei! En skurk prøver å bryte seg inn i gullsmedforretningen for å stjele edelstener. Dette er en jobb for LEGO® City politiets hundepatrulje! Sett deg bak rattet i den kjappe politibilen, og kjør til ransstedet. Slipp løs politihunden, og arrester skurken før han kommer seg unna! Heltene i LEGO City har nok en gang vist hva de kan! Skurkefangst er gøyalt med politiets hundepatrulje i LEGO® City! Gi små barn spenning og action med den gøyale byggeleken LEGO® City Politiets hundepatrulje. Små barn elsker å ta på seg rollen som hverdagshelter, og med settet LEGO® City Politiets hundepatrulje (60241) kan de gjøre nettopp det! Settet inkluderer en tøff politilekebil med plass til politibetjenten og hans trofaste politihund. Det inkluderer også en gullsmedbutikk med edelsteiner og en skurk med brekkjern.

Et perfekt scenario for små politibetjenter med stor fantasi. Morsomt politilekesett for barn Dette lekesettet for barn fra fire år og oppover inneholder en enkel byggeveiledning og et spesielt startklosselement som gjør det lett for små barn å bygge LEGO leker og føle mestring. Og hvis du laster ned LEGO Life gratisappen for smarttelefon eller nettbrett, får barna tilgang til Instructions PLUS – en digital, interaktiv byggeveiledning med funksjoner for zooming og rotering av settet, som virkelig gjør at LEGO byggingen går som en lek. LEGO City – flotte leker for barn Med LEGO City politisettene kan barn fordype seg i actionfylte scenarioer og fantasifulle fortellinger basert på situasjoner fra virkeligheten. Settene inneholder bygninger og kjøretøy med massevis av funksjoner og detaljer som virkelig setter fart på fantasien!

 • Denne politipatrulje-leken er den perfekte introduksjon til den spennende verdenen i LEGO® City. Settet er perfekt for barn fra fire år og oppover og stimulerer til morsom frilek og fantasifullt rollespill basert på situasjoner fra virkeligheten.
 • Hva inneholder esken? Settet inkluderer en tøff politilekebil med plass til politibetjenten og hans trofaste politihund, en gullsmedbutikk med to edelsteiner og en skurk med brekkjern og sekk til tyvegods.
 • Barn kan bruke figurene og modellene i byggesettet LEGO® City Politiets hundepatrulje (60241) med andre LEGO lekesett og lage unike modeller for lek og utstilling.
 • LEGO® 4+ sett gir smårollingene en gøyal måte å lære LEGO bygging på. Settene har spesielle startklosser og enkle byggeveiledninger som er lette å forstå, slik at barna får selvtillit i byggeprosessen.
 • Politilekebilen er over 5 cm høy, 9 cm lang og 5 cm bred og har plass til politibetjenten og den trofaste politihunden hans. Gullsmedbutikken er over 6 cm høy, 4 cm bred og 3 cm dyp.
 • Byggesettet Politiets hundepatrulje krever ingen batterier, så barna kommer raskt i gang med leken!
 • Dette politilekesettet har både en trykt byggeveiledning og Instructions PLUS – en digital, interaktiv byggeveiledning som gjør ferske byggere til mesterbyggere! Tilgjengelig i LEGO® Life gratisappen for smartenheter.
 • LEGO® City politisett inkluderer bygninger med mange funksjoner, kule kjøretøy og gøyale figurer som stimulerer til fantasifull rollespillek og frilek i realistiske omgivelser.
 • LEGO® City lekebyggesett oppfyller bransjens strengeste standarder. Det sikrer at disse gøyale lekene alltid er lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle sett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål: H5 x L9 x B5 cm
 • Antall klosser: 67
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell60241
EAN5702016686937
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.