Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Police 60242 Utrykningspolitiet

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 225,-
På lager
SKU
12192-16
   

Skreeens! Den beryktede skurken Vito stikker av med et pengeskap fullt av sedler og gullbarrer. Ta opp jakten sammen med politiførstebetjent Duke DeTain i hans superraske politibil. Pang, krasj! Vito har frontkollidert med en kasse med fisk! Fin fangst! Hjelp Duke å arrestere den sleipe skurken – men hold pusten! Opplev actionfylte eventyr med LEGO® City! Biljakt på to hjul for hverdagshelter! Med denne kule byggeleken med helten Duke DeTain og skurken Vito fra LEGO® City TV-serien kan barn iscenesette utallige spennende biljakter. Med byggesettet LEGO City Utrykningspolitiet (60242) er det duket for superspennende biljakteventyr med to tøffe biler, LEGO® City helten Duke DeTain og den beryktede skurken Vito. Dette er en flott gave for barn som elsker actionfylt rollespill, og for tilhengere av den kjempekule TV-serien om LEGO City.

Flott byggesett for barn - Lekesettet inkluderer en enkel byggeveiledning i tillegg til Instructions PLUS – en interaktiv funksjon i LEGO Life gratisappen for smarttelefoner og nettbrett. Denne digitale byggeveiledningen har funksjoner for zooming og rotasjon av modellen og forvandler raskt ferske LEGO byggere til mesterbyggere! Velkommen til LEGO City! Politisett er en del av LEGO City universet og byr på spennende bygge- og lekeopplevelser. Barn elsker å skape spennende situasjoner med modeller og figurer som gjør det mulig å gjenskape virkeligheten på en gøyal og fantasifull måte.

 • La små barn oppleve spennende og fartsfylte LEGO® City biljakter med dette kule politisettet (60242) som inspirerer til fantasifull og fri rollespillek med utgangspunkt i virkelige situasjoner.
 • Med minifigurer av LEGO® City TV-helten politibetjent Duke DeTain og den beryktede skurken Vito, en tøff lekepolitibil, en kjapp fluktbil, et stjålet pengeskap og en kasse full av fisk ligger alt til rette for gøyale og spennende biljakter!
 • Barn kan bruke figurene og bilene i dette settet sammen med andre originale LEGO® lekesett og lage unike modeller for lek og utstilling.
 • Denne actionfylte byggeleken er flott som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger. Passer for jenter og gutter fra fem år og oppover som elsker fantasifull lek. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter.
 • Dukes ferdigbygde politibil er over 4 cm høy, 12 cm lang og 5 cm bred, mens Vitos kabriolet er over 3 cm høy, 11 cm lang og 5 cm bred.
 • Krever ikke batterier! Denne flotte leken drives av barns fantasi – dermed kan leken starte med en gang!
 • Dette politilekesettet inkluderer både en trykt byggeveiledning og Instructions PLUS – en digital, interaktiv byggeveiledning som gjør ferske byggere til mesterbyggere! Tilgjengelig i LEGO® Life gratisappen for smartenheter.
 • LEGO® City politisett inkluderer bygninger med mange funksjoner, kule kjøretøy og gøyale figurer som stimulerer til fantasifull rollespillek og frilek i omgivelser som gjenspeiler virkelige bymiljøer.
 • Alle LEGO® City lekesett oppfyller bransjens strengeste standarder. Det sikrer at disse gøyale barnelekene alltid er lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® City byggeklossene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle sett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål politibil: H4 x L12 x B5 cm
 • Antall klosser: 185
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60242
EAN5702016680515
MerkeLEGO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.