Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Police 60243 Politiets helikoptertjeneste

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 335,-
På lager
SKU
12192-15
   

«Jøss! Jeg ante ikke at lastebiler kunne fly!» Snake Rattler og skurkekompisen hans er i ferd med å stikke av med et pengeskap! Gudskjelov er LEGO® City politiet hakk i hæl på dem med terrengbil og helikopter med kraftig lenkemagnet! Hjelp politiets toppilot Sam Grizzled å senke den kraftige magneten ned mot lastebilen til Snake Rattler … Klank! Løft lastebilen til værs, og transporter den beryktede skurken og partneren hans til fengselet! Magnetisk «hekt-en-skurk» helikopterleke for actionglade LEGO® fans! Små helter faller garantert for dette LEGO® City biljakt-lekesettet med lekehelikopter med en kraftig magnet som kan løfte fluktbilen. Barn som liker rollespill, vil digge lekesettet LEGO® City politiets helikoptertjeneste (60243) som inneholder et politihelikopter med fungerende magnetlenke. Unge politibetjenter kan bli med helten fra LEGO City TV-serien Sam Grizzled på jobb og hjelpe ham å beskytte byen mot skurken Snake Rattler. Scenen er satt for actionfylte eventyr med en fluktlekebil, motorsykkel og politi-ATV.

Kul leke for barn - Du finner byggeinstruksjoner for denne LEGO City byggeleken i esken. Du kan også laste ned Instructions PLUS fra nettet. Disse digitale, interaktive instruksjonene i LEGO Life appen passer for smarttelefoner og nettbrett. Denne digitale byggeveiledningen har funksjoner for zooming og rotasjon av modellen og forvandler raskt ferske LEGO byggere til mesterbyggere! Realistisk rollespillmoro LEGO City politisett byr på en spennende bygge- og lekeopplevelse med modeller og figurer som gjenspeiler virkelighetens byliv på gøyale og fantasifulle måter.

 • Dette LEGO® City politisettet (60243) inneholder et lekehelikopter med kraftig magnet som brukes for å løfte magnetiske objekter, inkludert tyvenes fluktbil! En gøyal leke for barn som liker actionfylt biljakt.
 • Ta utgangspunkt i LEGO® City TV-helten Sam Grizzled, en ATV-sjåfør, skurken Snake Rattler og hans medsammensvorne. Suppler med et lekehelikopter med løftemagnet, en fluktbil og en motorsykkel, så er alt klart for grenseløs, selvstendig lek!
 • Små politibetjenter kan løfte og ta med seg skurkenes fluktbil ved å koble helikopterets magnet til det stjålne pengeskapet bakpå lasteplanet. Helikopteret har plass til alle de fire minifigurene.
 • Leter du etter kule leker for barn fra fem år og oppover? Dette settet er flott som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger og passer perfekt for LEGO® City fans og alle jenter og gutter som liker actionfylt rollespill. Krever kun grunnleggende byggeferdigheter. 
 • Ferdig bygget er Sam Grizzleds helikopter over 11 cm høyt, 30 cm langt og 26 cm bredt, mens Snake Rattlers fluktbil er over 5 cm høy, 10 cm lang og 5 cm bred.
 • Trenger leken batteri? Nei, denne byggeleken drives av små barn med stor fantasi. Det er bare å åpne klosseposene, så starter leken øyeblikkelig!
 • Denne byggeleken inkluderer både en lettforståelig trykket byggeveiledning og Instructions PLUS – en interaktiv byggeveiledning for ferske byggere, som er tilgjengelig i LEGO® Life gratisappen for smartenheter.
 • Gi barn moro og spenning med LEGO® City politisett med bygninger, kjøretøy og figurer som inspirerer til kreativ frilek og bidrar til at små barn utvikler både fysiske ferdigheter og selvtillit.
 • LEGO® byggeklosser er konstruert i tråd med de strengeste bransjestandarder for å sikre at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre hver gang.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® City delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å sørge for at alle byggesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål helikopter: H11 x L30 x B26 cm
 • Antall klosser: 212
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60243
EAN5702016685701
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.