Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Police 60246 Politistasjon

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 865,-
På lager
SKU
12192-12
   

KA-BOM! Den beryktede forbryteren Daisy Kaboom har befridd skurkekompisene sine fra fengselet på LEGO® Citys politistasjon! Nå stikker de av i en fluktbil sammen med en skummel bulldog! Heldigvis er Duke DeTain, politisjef Wheeler, to betjenter og en trofast politihund på stedet. Få politiets overvåkingsdrone i luften, og kjør av sted med motorsykkelen og politibilen for å ta opp jakten på skurkene sammen med heltene fra LEGO City! Alt ved LEGO® City Politistasjon (60246) lekesettet er fantastisk. Små politibetjenter og fans av LEGO City TV-serien kan finne på fortellinger med de gøyale figurene av Duke DeTain, politisjef Wheeler og Daisy Kaboom.

Dette spennende settet inneholder en politistasjon med en lyskloss-lyskaster og en politibil med en lydkloss-sirene. I tillegg inneholder det en kul lastebil, motorsykkel og overvåkningsdrone. En byggeleke med det lille ekstra Sammen med dette lekesettet får du en enkel byggeveiledning samt Instructions PLUS! Denne interaktive byggeveiledningen er en del av LEGO Life gratisappen for smarttelefoner og nettbrett og har funksjoner for zooming og rotering som gjør ferske LEGO byggere til mesterbyggere. LEGO City – flotte leker for barn LEGO City politisett byr på spennende bygge- og lekeopplevelser. Med realistiske kjøretøy, detaljerte bygninger og gøyale figurer kan barn skape fortellinger og scenarioer som gjenspeiler virkelighetens byliv på en gøyal og fantasifull måte.

 • Dette er et flott byggesett for barn som elsker actionfylte byggeleker. Lekesettet LEGO® City Politistasjon (60246) har en celle som eksploderer, kule kjøretøy og gøyale figurer. Leken starter idet du åpner esken.
 • Hva inneholder esken? En lekepolitistasjon, to biler, en motorsykkel og en drone. I tillegg får du seks minifigurer, inkludert Duke DeTain, politisjef Wheeler og Daisy Kaboom fra LEGO® City TV-serien, samt to hundefigurer.
 • Det er morsomt å bygge politistasjonen med alle funksjonene, blant annet en fengselscelle med eksplosjonsfunksjon og lyskloss-lyskaster, og politibilen med lydkloss-sirene. Dette settet er en skikkelig innertier for alle som liker LEGO® City politiet.
 • Lekesettet LEGO® City Politistasjon er perfekt for barn fra fem år og oppover. Settet er flott som gave til jul, bursdag og alle andre anledninger, og passer perfekt for barn som liker rollespillek, modellkjøretøy og actionleker.
 • Ferdig bygget er lekepolitistasjonen over 15 cm høy, 48 cm bred og 24 cm dyp, mens politiets lastebil er over 6 cm høy, 12 cm lang og 7 cm bred.
 • Både lydklossen og lysklossen i dette settet krever et CR1216 myntcellebatteri. Den gode nyheten er at batteriene følger med i esken! Dermed kan leken med lyd og lys starte med en gang.
 • Esken inneholder en enkel byggeveiledning. Du kan også laste ned Instructions PLUS – digitale byggeinstruksjoner som er en del av LEGO® Life gratisappen. De digitale byggeinstruksjonene har zoom- og rotasjonsfunksjoner som gjør at byggingen går som en lek!
 • Med LEGO® City politisett utvikler barn sine fysiske ferdigheter og får økt selvtillit mens de lager bygninger fulle av funksjoner, realistiske kjøretøy og gøyale figurer som inspirerer til kreativ frilek.
 • LEGO® byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets strenge kvalitetskriterier. Det sikrer at klossene er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – hver gang.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO® klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å sjekke at hvert eneste lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Detaljer:

 • Mål politistasjon: H15 x B48 x D24 cm
 • Antall klosser: 743
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell60246
EAN5702016688108
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10

Se bestselgerne!

Bestselgere!

LEGO City Police Station

Masse funksjoner

Politistasjonen inneholder et LEGO søkelys.

Morsomt for små ingeniører

Barna kan hjelpe med å holde motorsyklene i topp stand.

Stimulerer til rollespill

Barna liker å fange tyver med de morsomme karakterene.

En kul politibil

Lysene på taket blinker og sirenen uler!

En robust skurke-bil

Skurkene stikker av i denne solide offroad-bilen.

Masse stilige kjøretøy!

Sett i gang et race mellom bilene og Hubbs motorsykkel.

LEGO City Police Station
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.