Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Space Port 60224 Satellittservicefartøy

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 107,-
På lager
SKU
05195-17
   

LEGO Citys romfartsorganisasjon trenger din hjelp! Bli med astronautene på spennende oppdrag til planeten Mars. Ta på deg astronauthjelmen, og ta plass i romfergen. Fly ut i verdensrommet mens du gjør deg klar til å sende satellitten ut i bane. Gratulerer med nok en vellykket utskytning i regi av Mars-utforskningsprogrammet! Pssst! Visste du at dette lekesettet er inspirert av ekte NASA-romoppdrag? Kult, ikke sant?

Overrask din unge romutforsker med et NASA-inspirert sett med romferge og satellitt. Den spennende LEGO City Space Port 60224 Satellittservicefartøy inkluderer en romferge med åpen minifigur cockpit og en satellitt med åpent solpanel, romdrakt med gullfarge, skiftenøkkel og astronaut i miniatyr.

Innhold:

 • LEGO City Astronaut Miniatyr
 • Romferge med åpen cockpit til minifigur
 • Satellitt med åpne solpanel
 • Romdrakt
 • Skiftenøkkel

Detaljer:

 • Mål:
  • Romskip: 4 x 13 x 17 cm
  • Satellitt med utslåtte paneler: 7 cm bred
 • Antall klosser: 183
 • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60224
EAN5702016369946
MerkeLEGO
Alder5, 6, 7, 8, 9, 10

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.