Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Space Port 60225 Letefartøy

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 211,-
På lager
SKU
05195-16
   

LEGO Citys romfartsorganisasjon trenger din hjelp! Bli med astronautene på spennende oppdrag til planeten Mars. Klatre om bord i letefartøyet for å testkjøre det i ørkenen. Still inn solcellepanel-generatoren på maksimal kraft, og hent hjem geodene så forskerne kan undersøke dem nærmere. Opplæring er en viktig del av Mars-utforskningsprogrammet! Pssst! Visste du at dette lekesettet er inspirert av ekte NASA-romoppdrag? Kult, ikke sant?

LEGO City Space Port 60225 Letefartøy, er inspirert av ekte NASA-romoppdrag og inneholder en rover med avtakbar cockpit, leddgriparm som er ny for juni 2019 og flyttbar solpanelgenerator. Dette lekesettet inneholder også to geoder som er nye for juni 2019, bærbar datamaskin, filmkamera, fjernkontroll, fjellbor og hjelm med visir.

Gi hver LEGO-byggmester en fantastisk bygningserfaring med Instructions PLUS, som er tilgjengelig i LEGO Life-appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de enkle, intuitive bygningsinstruksjonene kan barn zoome, rotere og visualisere byggingen med den spesielle spøkelsesmodusen. Instruksjoner PLUS er også perfekt for yngre byggere som styres gjennom byggeprosessen, slik at de opplever følelsen av suksess alene.

Innhold:

  • 2 LEGO City minifigurer
  • Rover med avtagbar cockpit, gripearm, avtagbare solpanel og store terrenghjul
  • Tilbehør:
  • To geoder, hjelm med blått visir, teknikerhjelm, fjernkontroll, bærbar PC, boremaskin, filmkamera med stativ

Detaljer:

  • Mål Rover: H9 x L14 x B9 cm
  • Antall klosser: 202
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell60225
EAN5702016369953
MerkeLEGO
Alder5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.