Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Space Port 60226 Romferge for reise til Mars

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 248,-
På lager
SKU
05195-15
   

LEGO Citys romfartsorganisasjon trenger din hjelp! Bli med i LEGO romfartsoppdraget for barn, som går til planeten Mars. Ta av i romfergen, og sett kursen for Mars og nye undersøkelser. Manøvrer letefartøyet på leting etter geoder. Last dem om bord i dronen, og fly den opp til romfergens lasterom. Hva ser du når du flyr helidronen bort til det interessante området på bakken? Gratulerer med nok et vellykket Mars-oppdrag! Pssst! Visste du at dette lekesettet er inspirert av ekte NASA-romoppdrag? Kult, ikke sant?

Inspirer barna til spennende romfarts- og forskningslek med dette tøffe settet med romferge og letefartøy. Dette NASA-inspirerte settet med en forskningsferge og en rover blir garantert en slager hos din LEGO City Space entusiast. Det kule LEGO City Space Port 60226 Mars-forskningsfartøy inkluderer et romfartøy med åpen cockpit, 2 åpent lastdører og plass til en oppbevaringsskuff, en rover med laser, svingbare solpaneler og leddgriparm som er ny i juni 2019, en oppbevaringsskuff med åpent kammer og en helikopter trommeslager med roterende kniver og skanner, samt et havmiljø med et hemmelig symbol.

Gi hver LEGO-byggmester en fantastisk byggerfaring med Instructions PLUS, som er tilgjengelig i LEGO Life-appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de enkle, intuitive bygningsinstruksjonene kan barn zoome, rotere og visualisere byggingen med den spesielle spøkelsesmodusen i appen. Instructions PLUS er også perfekt for yngre byggere som styres gjennom byggeprosessen, slik at de opplever følelsen av suksess alene.

Dette spennende utforskningssettet har også to astronaut minifigurer.

Innhold:

 • 2 LEGO City Astronaut Minifigures
 • Forskerstasjon med åpen cockpit, to store åpne dører og et oppbevaringsrom
 • Vippbare solpanel
 • Ledd gripearm som er ny i juni 2019
 • Oppbevaringsskuff med åpent kammer
 • Helikopterdrone med roterende rotorblad og skanner som kan lese et hemmelig symbol oppdaget på Mars!

Tilbehør:

 • Hjelm med blå visir, romdrakt med gullfarge, skanner og 2 geoder med blå krystaller som er nye for juni 2019

Detaljer:

 • Mål:
  • Romskip: H9 x L23 x B21 cm
  • Mars rover: H5 x L7 x B6 cm
  • Helikopter drone: L4 x B3 cm
  • Rakettens drone: H3 x L3 cm
 • Antall klosser: 412
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model60226
EAN5702016369960
MerkeLEGO
Alder5, 6, 7, 8, 9, 10

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.