Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Space Port 60227 Måneforskningsstasjon

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 484,-
På lager
SKU
05195-14
   

LEGO City Space Port 60227 Måneforskningsstasjon, gir deg muligheten til å besøk astronautene og mannskapet om bord på måneforskningsstasjonen, så gjør deg klar til nye forskningsoppdrag. Etter arbeidstid kan du slappe av med pizza og TV-titting før du trener litt på tredemøllen. Når det er tid for søvn, kan du krype til køys i en spesiell tyngdekraftsopphevende seng. Neste dag kan du bli med astronautene i romfergen når de skal transportere geodene tilbake til jorden. Pssst! Visste du at dette lekesettet er inspirert av ekte NASA-romoppdrag? Kult, ikke sant?

Bruk LEGO Life-appen for å få tilgang til de intuitive instruksjonene PLUS-instruksjonene. Guide yngre byggere gjennom byggeprosessen med brukervennlige funksjoner for å zoome, rotere og visualisere kreasjoner med spøkelsesmodus mens du bygger. Last ned LEGO Life-appen i iOS eller Apples appbutikk.

Innhold:

 • 4 LEGO City minifigurer, To astronauter og To mannskap, samt en robotfigur
 • 3 flyttbare moduler med avtagbare tak: en fritidsmodul med tredemølle, tyngdekraft og sengetøy, en laboratoriemodul med lys og forskningsinstrument, kjøkkenmodul med planter og pizzaovn og en sentral luftslange.

Tilbehør:

 • Reparasjonsverktøy, pizza, To geoder med blå krystaller som er nye for juni 2019, hjelm med blå visir og romdrakt med gullfarget visir og en blokkdeler.

Detaljer:

 • Mål:
  • Romferge: H4 x L12 x D12 cm
  • Satellitt: H3 x L5 x B17 cm
  • Kjøkkenmodul: H7 x L13 x B8 cm
  • Laboratoriemodul: H7 x L7 x B6 cm
  • Fritidsmodul: H7 x L7 x B6 cm
  • Den sentrale luftslangen: H7 x L11 x B17 cm
 • Antall klosser: 412
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model60227
EAN5702016370478
MerkeLEGO
Alder6, 7, 8, 9, 10

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.