Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Space Port 60228 Utskytningsbase for romrakett

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 845,-
På lager
SKU
05195-13
   

Med LEGO City Space Port 60228 Utskytningsbase for romrakett, kan du hjelpe romfartsorganisasjonen! Gjør deg klar for utskytning av romraketten fra den NASA-inspirerte utskytningsbasen med forskere og astronauter. Test om letefartøyet klarer å plukke opp geodeprøvene på treningsfeltet, og følg med mens roboten undersøker bakken etter interessante objekter. Last teleskopet om bord i raketten, og transporter astronautene med énskinnebanen til raketten. Dra tilbake til utskytningsbasen, og følg med på nedtellingen. Det er like før utskytning! Pssst! Visste du at dette lekesettet er inspirert av ekte NASA-romoppdrag? Kult, ikke sant?

Den fantastiske LEGO City-Space Port 60228 Utskytningsbase, inkluderer en modulær flertrinns rakett med cockpit-, rakettmotor og nyttelast, forskningsområdet for trening og utskytningskontrolltårn. Settet inneholder også en utskytningsramme med klaffearmer, en rover med en leddet gripearm som er ny for juni 2019 og et utskytningskontortårn med avtagbare vinduer, fold-out-funksjon og nedtellingsfunksjon. Barn kan bruke en mobil enhet som en skjerm for interaktive spillmuligheter med appen City Explorers.

Gi hver LEGO-byggmester en fantastisk bygningserfaring med Instructions PLUS, som er tilgjengelig i LEGO Life-appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de enkle, intuitive bygningsinstruksjonene kan barn zoome, rotere og visualisere byggkonstruksjonen med den spesielle spøkelsesmodusen mens du bygger. Instruksjoner PLUS er også perfekt for yngre byggere som styres gjennom byggeprosessen, slik at de opplever følelsen av suksess alene.

Denne leken inneholder 6 minifigurer og en robotfigur med skanner. Fell ned stolpene for å få enkeltvognene til å stoppe og hjelpe når noen vil gå inn eller ut av en vogn. Hold robotens skanner over skuffen i forskningsområdet for å se det hemmelige symbolet. Plasser en mobil enhet i lanseringskontrolltårnet for å oppleve interaktive spillmuligheter ved hjelp av LEGO City Explorers-appen. Brett ned armene på lanseringsrampen for å utvide raketten i rommet. Bruk LEGO Life-appen for å få tilgang til de intuitive instruksjonene PLUS-instruksjonene. Guide yngre byggere gjennom byggeprosessen med brukervennlige funksjoner for å zoome, rotere og visualisere kreasjoner med spøkelsesmodus mens du bygger. Last ned LEGO Life-appen i iOS eller Apples appbutikk. Spør foreldrene dine om tillatelse før du bruker internett.

Innhold:

 • 6 LEGO City minifigurer, 2 astronauter, 2 forskere, utskytningsleder og jordtekniker, og en robot
 • Modulær NASA-inspirert flertrinns rakett
 • Nyttelast
 • 2 minifigur-cockpitmoduler
 • Rover med en leddet griperarm som er ny for juni 2019
 • Romteleskop med sammenleggbare solpanel og forstørrelsesglass
 • Teleskop
 • 2 togvogner

Tilbehør:

 • To geoder som er nye for juni 2019, 2 hjelmer med blå visir, forstørrelsesglass, skanner, skuff med hemmelig symbol, sirkelsag, skiftenøkkel, mobil, kamera og 4 vanndelere og en blokkdeler.

Detaljer:

 • Mål:
  • Stående raketten: H42 x B11 x D6 cm
  • Romteleskop: L9 x B3 cm
  • Rover: H5 x L9 x B7 cm
  • Kontrolltårn: H18 x B13 x D13 cm
  • Utskytningsrammen: H24 x B12 x D12 cm
  • Togvogner: H3 x L10 x B3 cm
  • Banen til jernbanelinjen: H8 x D36 x B47 cm
 • Antall klosser: 837
 • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Modell60228
EAN5702016370485
MerkeLEGO
Alder7, 8, 9, 10, 11, 12

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.