Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Space Port 60229 Anlegg for rakettmontering og transport

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Mindstorms, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 1574,-
På lager
SKU
02202-82
   

LEGO® Citys romfartsorganisasjon trenger din hjelp! Gjør klar letefartøyet på laben, frakt det til rakettmonteringskranen og bruk vinsjen for å laste det om bord i rakettens lasterom. Fullfør utskytningsforberedelsene, og bruk beltevognen for å transportere raketten til utskytningsområdet. Still inn utskytningsrampen på beltevognen før du går tilbake til utskytningsbasen og gjør alt klart for en ny og spennende reise til Mars! Pssst! Visste du at dette lekesettet er inspirert av ekte NASA-romoppdrag? Kult, ikke sant?

Du ble født for å utforske universet. Med LEGO® romraketter og kjøretøy bygger og inspirerer du neste generasjons astronauter – la oss komme i gang! Gi unge romforskere en skikkelig godbit med dette NASA-inspirerte romrakett-utskytningssettet som stimulerer barna til selvstendig lek. LEGO® City 60229 Anlegg for rakettmontering og transport er et fantastisk sett for barn. Det inneholder en stor flertrinnsrakett med cockpit som kan åpnes og har plass til to minifigurer, en letefartøy-lastemodul, utskytningskontrollrom med roterende parabol og en rakettmonteringskran med vinsj. Settet inneholder også en letefartøy-lab med roterende armverktøy, hevbar plattform, dører som kan åpnes, en stor beltevogn og en vippbar utskytningsrampe, lastebil med ny leddstyrt gripearm og lasteplan fra juni 2019 og et letefartøy med bor og arm som kan kjøres ut. Denne tøffe byggeleken inkluderer også en bakkemodul med to nye geoder fra juni 2019 og en lyktestolpe, sju minifigurer og en robotfigur.

  • Inneholder sju LEGO® City minifigurer: to astronauter, to bakkemannskap-teknikere, en utskytningsleder, forsker og lab-tekniker. Inneholder også en robotfigur.
  • Dette byggesettet for barn inneholder en stor flertrinnsrakett med cockpitmodul som kan åpnes og har plass til to minifigurer, en letefartøy-lastemodul, en stor rakettransport-beltevogn med førerhus som kan åpnes, skinner, vippbar rakettstøtte og utskytningsrampe, letefartøy-lastebil med ny leddstyrt gripearm og lasteplan fra juni 2019, letefartøy med bor og arm som kan kjøres ut.
  • Dette romfartssettet stimulerer barna til selvstendig lek og inneholder også en rakettmonteringsramme med kran, letefartøy-lab med dør som kan åpnes, hevbar plattform og roterende armverktøy, utskytningskontrollrom med roterende parabol, datamaskin og roterende skjerm samt en bakkemodul med geoder, stein og en lyktestolpe.
  • Inneholder tilbehør som to nye geoder fra juni 2019, spade, lab-utstyr, bærbar pc, walkietalkie og en kopp.
  • Den mobile utskytningsrampen og rakettstøtten på beltevognen kan vippes opp i riktig posisjon for utskytning av raketten. Denne tøffe byggeleken er perfekt som gave.

Detaljer:

  • Mål: Liggende rakett er over 8 cm høy, 43 cm lang og 13 cm bred. Transportbeltevognen er over 12 cm høy, 29 cm lang og 15 cm bred. Lastebilen er over 8 cm høy, 17 cm lang og 6 cm bred. Letefartøyet er over 3 cm høyt, 5 cm langt og 3 cm bredt. Monteringsrammen er over 21 cm høy, 28 cm bred og 12 cm dyp. Letefartøy-laben er over 12 cm høy, 18 cm bred og 19 cm dyp. Utskytningskontrollrommet er over 12 cm høyt, 15 cm bredt og 6 cm dypt.
  • Alder: fra 7 år
  • Antall klosser: 1055
Produktdetaljer
Modell60229
EAN5702016370492
MerkeLEGO
Alder7, 8, 9, 10, 11

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Detaljert kontrollrom

Forbered utskytning av raketten ved å bruke den roterende satelitten.

Utforskningsrover

Test ferdighetene dine - klarer du å lete frem noen skatter?

Tranportbil

Frakter romskipet trygt, og inspirerer til eventyr.

Åpne cockpiten

To minifigurer kan sitte i cockpiten under romferden.

Roverens verksted

Pass på at alt fungere slik som det skal, og gjør ferden til en suksess.

Akkurat som i virkeligheten

NASAs oppdrag til Mars inspirerte til å lage dette byggesettet.

LEGO City Rocket Assembly & Transport
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.