Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO City Space Port 60348 Månekjøretøy

De ikoniske byggeklossene fra LEGO danner utgangspunktet for byggesettene som er elsket av millioner av barn og voksne verden over. LEGO klossene lar deg bygge og sette sammen byggverk i et nesten uendelige antall kombinasjoner, eller bygge et av LEGOs mange byggesett ved hjelp av instruksjoner. Byggesettene fra LEGO passer til både barn og voksne, fra de helt minste barna som møte LEGO gjennom de store DUPLO-klosssene frem til byggesettene med flere tusen byggeklosser der byggverk, modeller, ikoniske konstruksjoner blir skapt ved hjelp av LEGO klossene. 

LEGOs serier spenner over en rekke temaer, figurer, eller med utgangspunkt i kjente filmunivers. City, Ninjago, Harry Potter, Friends, Technic, Hidden Side, DUPLO, Boost, Star Wars, Creator Expert, Classic, Jurrasivc World, Minecraft, Super Heroes, Disney Princess, Ideas, Toys Story, Speed Champions, Minifigures, Architecture, Creator og Overwatch.

Hos oss får du alltid lave priser og det største utvalget av LEGO. Kjøpt trygt, raskt og billig hos Norges største lekebutikk! Husk at vi også har PrisMatch på alt av LEGO.

Vår lavpris: 293,-
På lager
SKU
02222-25
   

Gi romfartsinteresserte barn en flott overraskelse med det NASA-inspirerte settet LEGO® City Månekjøretøy (60348). Månekjøretøyet har 12 hjul, så det kan manøvreres i alle retninger, to inspeksjonsarmer og plass til tre astronaut-minifigurer samt et meteoritt-scenario som får i gang leken. For enda mer moro kan settet brukes sammen med andre sett i serien LEGO City i verdensrommet.

LEGO byggeleke for barn fra seks år og oppover

Lekesettet inkluderer en trinnvis bildeveiledning og digitale byggeinstruksjoner. Den intuitive, digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Den har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger.

Velkommen til fantasiens univers

Lekesett i LEGO City Space serien inkluderer modeller med mange funksjoner, som er inspirert av virkelige NASA-maskiner, -kjøretøy og -romfartøy, samt gøyale astronaut-figurer som inspirerer til spennende frilek basert på ekte romreiser.

 • NASA-inspirert romfartsleke for barn fra seks år – stimuler barnas kreativitet med bygge- og lekesettet LEGO® City Månekjøretøy (60348).
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge et månekjøretøy med mange funksjoner, et scenario med meteor samt tre astronaut-minifigurer.
 • Byggeleke for fantasifull lek – månekjøretøyet har 12 hjul og kan manøvreres i alle retninger. I tillegg har det mange funksjoner som er inspirert av virkelighetens månekjøretøy.
 • En gøyal gave som alltid passer – settet LEGO® City Månekjøretøy kan gis i bursdags-, jule- eller overraskelsesgave uansett anledning og passer for barn fra seks år og oppover.
 • Lek på farten– ferdig bygget er månekjøretøyet 10 cm høyt, 14 cm langt og 10 cm bredt, så det er lett for barna å ta det med seg overalt.
 • Inkluderer tilbehør til LEGO® minifigurer. Dette månekjøretøy-lekesettet inkluderer gøyalt tilbehør som inspirerer til fantasifull lek, inkludert sag, spade, overflateskanner og hjelmer.
 • Trykte og digitale byggeveiledninger byggesettet inneholder en trykket bildeveiledning og inkluderer også digitale byggeinstruksjoner i appen LEGO® Building Instructions.
 • Lek som er basert på virkeligheten – LEGO® City Space leker er inspirert av virkelige maskiner, kjøretøy og romfartøy fra NASA, og inspirerer til gøyal frilek basert på ekte hendelser.
 • Kvalitetsgaranti – Alle LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært siden 1958.
 • Med sikkerhet i høysetet – LEGO® komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de etterlever strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antall klosser: 275
 • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell60348
EAN5702017161730
MerkeLEGO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.